Činnosť - kominárske práce - revízia a kontroly spalinových ciest - revízny technik komínov.

Podlahárske práce - pokládka podlahových krytín - renovácia parkiet.

Práca: - murárske - rekonštrukcia bytov, bytových jadier - podkrovné vstavby - montáž obkladov, dlažieb - sadrokartonárske práce.

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba, obchod a služby inde ...

Výroba a predaj: -repliky kamenných korýt, kvetináčov, hrantíkov a prvkov záhradnej architektúry. Predaj: -materiály na výrobu zámkovej dlažby -práškové pigmenty do stavebných hmôt -prísady do betónu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy na výrobu prvkov záhradnej architektúry -neviditeľné obrubníky.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Projektová činnosť vo výstavbe

Vykonávame montáže sadrokartónov, podkrovné vstavby, minerálne podhľady, stropy, priečky, kompletná rekonštrukcia podkrovných, bytových a nebytových priestorov, murárske práce, zatepľovanie budov.

Česká spoločnosť DVS line, a.s. sa už od roku 1990 zaoberá realizáciami striech. Kladie dôraz na teoretické znalosti o problematike strešných konštrukcií, strešných materiálov a krytín aj tepelno-technických požiadaviek na strešné plášte. Bezplatné poradenstvo, najideálnejšie riešenie opráv s individuálnou kalkuláciou Vám poskytne tím vyškolených ...

Technické dozorovanie stavieb investora. Služby: - inžinierska činnosť - projektovanie, stavebné projekcie. Architektonické poradenstvo. Stavebná firma. Stavba, výstavba, realizácia, rekonštrukcia, demolácia, údržba: - bytové a priemyselné stavby. Práca: - všetky stavebné práce - zemné práce.

Práca: -geodetické a kartografické práce: -vyhotovenie geometrických plánov -vytyčovanie hraníc pozemkov -meranie a vytyčovanie stavieb všetkého druhu -zameranie skutočného prevedenia stavby -ďalšie úradne overené geodetické práce. Predaj, servis prístrojov: -geodetické prístroje a vybavenie -nivelačné prístroje a ...

Istalatérske práce. Opravy a montáže: - rozvodov vody a plynu - odpadov - kúrenie. Výmena radiátorov, batérií, kotlov, bojlerov.

Predvolené, pravidelné a mimoriadne revízie: - elektrických zariadení do 1000V - bleskozvodov - elektrických spotrebičov - elektrického náradia. Elektroinštalácia: - bytové jednotky - rodinné domy - priemyselné objekty. Slaboprúdové inštalácie.

Tesárske práce, stavebné práce, rekonštrukcia Rekonštrukcia a oprava -strechy - všetky druhy. Zaistenie: -klampiarske a pokrývačské práce s dodávkou reziva a krytiny.

Práce, opravy, remeslo: - voda, kúrenie, plyn - inštalatérske, kúrenárske a plynárske.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Návrhy, výroba, realizácia: -celkové zariadenie interiérov -nábytok na zákazku -bytové doplnky -interiérového nábytku z masívu aj lamina. -svietidlá, koberce. Práca: -stolárske -truhlárske.

Maliarstvo. Natieračstvo. Práca: -maliarske, maľovanie, maľby -natieračské, natieranie, nátery.

Izolačné práce: - hydroizolácia rovných striech, základov stavieb, bazénov a jazierok - tlakové izolácie - izolácia proti radónu.

Služby, predaj: - inštalácia solárnych panelov - solárne elektrárne a ich príslušenstvo - solárne články - solárna energia - inteligentná elektroinštalácia - elektromontáže - kamerové systémy

Tesárstvo, pokrývačstvo, klampiarstvo. Kompletná dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonštrukcia, prestavba: - strecha, strechy na kľúč.

Kompletné maliarske a natieračské práce. Vnútorné aj vonkajšie maľby. Nátery okien, dverí, zárubní, radiátorov, fasád. Maľovanie obrázkov - krajiny.

Izolatérske práce. Hydroizolácia: - plochých striech vrátane zateplenia - balkónov a terás - záhradných jazierok - garáží - bazénov - spodných stavieb a základových dosiek Konzultácie a cenové ponuky zadarmo.

Izolatérske práce. Hydroizolácia: - plochých striech vrátane zateplenia - balkónov a terás - záhradných jazierok - garáží - bazénov - spodných stavieb a základových dosiek Konzultácie a cenové ponuky zadarmo.

Vykonávame: -rozvody priemyselných objektov a výrobných hál -elektroinštalácia v domoch a bytoch -montáž rozvádzačov -osvetlenie -hromozvody. Realizácia: -infrakúrenie -centrálne vysávače DUOVAC.