Zváračské práce - metóda TIG. Zámočnícke práce. Výroba v malých sériách: -ploty, brány, zábradlia.

Predaj a montáž inštalačných systému pre bytovú aj komerčné výstavbu na území Českej republiky a Slovenska. produkty: - podlahové vykurovanie, kúrenie - tepelná čerpadla - rekuperácia - inštalácia voda-kúrenie - centrálne vysávače - plastové okná - podlahy - klimatizácia - stropné chladenie.

Dodávka, montáž a rekonštrukcie oceľových konštrukcií, oceľových hál a opláštenie rôznych objektů.Prodej izolačných sendvičových panelov Brolly, KINGSPAN, TRIMO. -výroba oceľových konštrukcií -zateplení priemyselných objektov a hál -opláštění trapézovými plechmi -půjčovna pracovných plošín -jeřábnícké práce ...

Stavebná firma a stolárna M + M Zlín prijíma zákazky aj v lokalite Uherské Hradiště a Uherský Brod - zameriava sa prevažne na bytové jadrá, kúpeľne a kuchyne na kľúč. Vykonáva rekonštrukcia interiéru bytu, rodinných domov na kľúč a dokončovanie hrubých stavieb. Poskytuje profesionálne a komplexné služby - počnúc zameraním, navrhnutím vhodného ...

Stavebná firma M + M, pôsobiaci v rámci Zlínskeho kraja v Kroměříži a Luhačoviciach, sa už viac ako 20 rokov špecializuje na bytové jadrá, kúpeľne, kuchyne, obytné priestory na kľúč a opravy a rekonštrukcie kúpeľne, bytu, interiéru rodinných domov a dokončovanie hrubých stavieb . Na základe bohatých skúseností Vám poskytne profesionálne a ...

Dlažby a obklady - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - betónovanie, pokládka zámkovej dlažby - montáže sadrokartónu.

Realizácia striech. Pokrývači, tesárstvo. Klampiarske práce. Montáž strešných okien Velux aj Fakro. Nátery striech, čistenie VAPK ai.

Kontajnerová doprava. Vykonávame dovoz sypkých materiálov - piesok, štrk, zemina. Odvoz stavebnej sutiny vrátane uloženia na skládku. Zemné práce. Pristavenie kontajnerov.

Podlahy Krabica, predaj, pokládka: - podlahové krytiny - linoleum, PVC - drevené plávajúce podlahy Práca: - podlahárske.

Podlahárske práce. Doprava, predaj, montáže: -PVC, vinyl, koberce, plávajúce podlahy a doplnky.