Opravy, revízie, montáže: -plynové spotrebiče Rýchla a expresné oprava: -špeciálny služba PLYNOVÉ KOTLE -sporáky -ohřívače vody -plynové kotla ústredného kúrenia Lokálne plynové pece.

Klampiarske, pokrývačské, tesárske práce: -realizace, návrhy striech, strechy na kľúč -opravy a rekonštrukcie striech -krovy, odkvapy, rýny -výstavba podkrovie -izoláciu striech -montáž a predaj krytín.

Firma Pavel Mrázek - MP stav sa zaoberá stavebnou činnosťou, nákladné autodopravou a zemnými prácami. Vykonávame výstavbu rodinných domov, murárske a obkladačské práce, terénne úpravy aj búranie. Sídlime v obci Rudimov, okres Zlín. Naša činnosť, stavebné práce: - výstavba rodinných domov - fasády - obkladačské práce, obklady - murárske ...

Stavebná firma. Dodávame a montujeme sadrokartóny, kazetové podhľady, podkrovné vstavby a izolácie. Vykonávame rekonštrukcie bytov a pôdnych priestorov či murárske práce.

Kominictví Jiří Bahula vykonáva kompletné kominárske práce od stavby komína z rôznych materiálov, čistenie a vložkovanie až po frézovanie komínových telies. Väčšinu prác vykonávame po celý rok aj v zimnom období. Sídlime v obci Horní Němčí, okres Uherské Hradiště. Zákazky realizujeme v rámci celej Slovenskej republiky. Kominár, vykonávame tieto ...

Autoservis, autoopravovňa. Zámočníctvo.

Práca, remeslo: - elektroinštalácia - revízia Oprava, servis: - počítače

práca: - stolárske - stolárskej - výroba nábytku, dverí

Hlavné obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérov -provádění stavieb, ich zmien a odstraňovanie -inženýrská činnosť vo výstavbe -projekční činnosť.

Podlahárske práce: -podlahy, koberce -lepenie PVC -olištování -renovace a brúsenie parkiet -vyrovnání podkladov Likvidácia starého materiálu. predaj: -koberce, PVC, korok.

Zemné a výkopové práce. Demolácia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vodoinstalační materiál -vybavení kúpeľní: -sprchovací kúty a boxy -vodovodní batérie -dřezy -sanitární keramika -koupelnový nábytok -vany, hydromasážne vane -obklady, dlažby -Plastové rozvody vody -odpady z PVC -izoláciu -bojlery -průtokové ohrievača. Realizácia, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

Zámočníctvo. práca: -zámečnické, zámočník -brúsené: -kotoučové píly, SK ** píly -frézy na drevo -hoblovací nože, nože na mletie a drvenie plastov -řetězy píl pre stavby -svařování CO2 -vŕtanie -frézování -brúsené na guľato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS * a SK ** -nože do drvičov.

Montáže, opravy, servis a revízie: - bytových i nebytových elektroinštalácií, zariadení, bleskozvodov a elektrických strojov.

Hlavným poľom pôsobnosti našej firmy je renovácia okien, zatepľovanie drevených okien a dverí a presklenia plastových okien a eurookien. Tento spôsob zníženia úspory energetických nákladov je jeden z najefektívnejších a najekonomickejších riešení súčasnosti. Prednosťou a výraznou úsporou je využitie existujúcich okenných a dverových rámov a ...

služby: - projektovanie elektrických zariadení - projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe (oblasť elektrických distribučných sietí a rozvodní)