Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Karel Hladík pracuje v odboroch stolárstva, tesárstva, podlahárstva a pokrývačstva.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. sa zameriava na anhydritové, betónové, priemyselné a vonkajšie podlahy, taktiež si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Jiří Brabec sa zameriava na výrobu dreveného nábytku v privátnych aj verejných priestoroch, renováciu schodísk a na čalúnený nábytok

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Spoločnosť KEL-COMSYST s.r.o. sa zameriava na realizáciu a servis kabeláže optických sietí, ďalej dodáva a inštaluje systémy pre komunikáciu v domoch, firmách, školách a úradoch a systémy ozvučenia priestorov. V neposlednom rade sa tiež spoločnosť dokáže postarať o systémy pobočkových telefónnych ústrední a systémy na príjem TV.

Zemné a výkopové práce (minibagrom a minidumprom).

Spoločnosť Filip Vondra elektro a plynoslužby s.r.o. zaisťuje servis, kontroly a opravy plynových kotlov, elektrokotlov a ohrievačov. Pravidelná údržba a čistenie. Autorizovaný servis plynových kotlov značiek Intergas, Protherm, Buderus (do 50 kW aj nad 50 kW), Junkers - Bosch (do 50 kW aj nad 50 kW), Viadrus, Vaillant, Viessmann Servis ...

Spoločnosť Zemné práce a autodoprava Palán s.r.o. zaisťuje: - stavebné práce pre rodinné domy - terénne úpravy pozemkov - kontajnerovú prepravu - melioráciu pozemkov - služby autodopravy

Tomáš Blažek poskytuje klampiarske práce: - bežné lemovanie (žľaby, zvody, záveterné lišty, parapety, lemovanie atď.) - atypické lemovanie (oplechovanie ríms, vežičiek, lôžkových žľabov a pod.) - krytiny drážkované (z tabúľ, zo zvitkov strešnej šablóny - strešné okná (montáž do existujúcich a nových krytín) - výroba: lemovanie, odkvapníc, ...

Přemysl Filip vykonáva práce všetkého druhu: - elektrikárske, inštalatérske, montážne práce - opravy prístrojov a zariadení - dátové rozvody CCTV, ACS, EPS, EZS - montáž nábytku a práce s drevom - pokladanie podláh (laminátové podlahy) - záhradnícke práce - izolácia drevostavieb, parozábrany, hydroizolácia - drobné opravy áut, ...

Spoločnosť Kácení HB s.r.o. zaisťuje výškové práce a rizikové výrub stromov za pomoci lezeckej techniky.

Geologické práce. Výskumy v oblasti hydrogeológie, inžinierskej geológie. Sanačné a ekologické práce.