Práca: - elektroinštalácia - bleskozvody - montáž domácich telefónov, podlahového vykurovania.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - sanácia - mikropilotáž - murárske práce - obklady, dlažby

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Zatepľovanie fasád Obkladačské práce Murárske práce

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Hlavným predmetom firmy Ekonstrukt je vykonávanie stavieb a stavebno dokončovacích prác vrátane pokládky podláh a montáž sadrokartónu. Špecializujeme sa predovšetkým na výstavbu a rekonštrukciu objektov, inžinierskych sietí a komunikácií. Tiež pôsobíme v odbore maliarstva a natieračstva v Olomouci a okolí. Zameriavame sa na tieto stavebné ...

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Elektromontáže, elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Automatizácia priemyselných procesov. Malé vodné elektrárne. Vývoj a výroba jednoúčelových strojov.

Práca: - maliarske-maľby izieb - natieračské-nátery okien, dverí, zárubní, radiátorov, oceľových konštrukcií, striech, odkvapov - nátery a nástreky fasád - dekoratívne interiérové nástreky - tapetovanie.

Elektromontáže: - bytová a domová elektroinštalácia - rekonštrukcia rozvodov - montáž satelitných a anténnych rozvodov - verejné osvetlenie v bytových domoch. Montáž, rekonštrukcia, opravy a revízia bleskozvodov.

Liate podlahy, liate potery, anhydrit, liaty betón, polystyrenbetón, penobetón, cementový liaty poter, prenájom čerpadla na liate podlahy, dodávka stropnej konštrukcie JS. Murárstvo.

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Búracie práce. Odvoz sutiny, zeminy a ostatných stavebných materiálov pomocou kontajnerov na odpad. Upratovacie práce. Zemné výkopové práce.

Stolárstvo Drevovýroba od návrhu po montáž: - celodrevené balkóny - alpské balkóny.

Práca: - murárske, obkladačské, podlahárske, maliarske. Realitná činnosť.

Vodo-topo-plyn: - domové rozvody z plastu, medi, kovu, výmeny umývadiel - výstavba plynárenských zariadení - montáže vykurovacích systémov z materiálov - klampiarske, murárske, zámočnícke, kominárske práce.

Komínové systémy EFFE DUE Búracie práce Stavba, rekonštrukcia - garáže. Obklady - dlažby. Stavba, rekonštrukcia - domy - byty.

Práca: -tesárske. Výroba, stavba: -drevené: -altány, pergoly. -záhradné chatky. -debnenie. -drevené obklady.

Murárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií Izolatérstvo Stolárstvo, podlahárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Výroba, ...

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske

Služby: - hydroizolácia - ploché strechy, terasy, jazierka, bazény a izolácia spodných stavieb

Práca, remeslo: - tesár - tesárstvo