Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Martin Kot prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na návrhy, kalkulácie, realizácie a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. sa zameriava na gumárenskú a zámočnícku výrobu, CNC obrábanie a konštrukčnú a poradenskú činnosť.

Smart stavby s.r.o. je stavebná spoločnosť zameriavajúca sa na drevené a murované stavby. Medzi oblasti činnosti spoločnosti sa radí aj moderné tesárstvo, strechy a väzníky a základové dosky.

Spoločnosť BRYSTAN PRO s.r.o. sa špecializuje na stavebné a elektrikárske práce, podlahové kúrenie, satelitnú a televíznu techniku a na zemné, výkopové a murárske práce. Prevádzkareň: Južná 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. sa zameriava na elektroinštalačné práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si aj s 3D modelmi a ich realizáciou.

Michal Berka ponúka pokládku obkladov, dlažieb aj podláh. Zameriavam sa na zatepľovanie rodinných domov. Vykonávam dokončovacie stavebné práce. Zaoberám sa dopravou do 3, 5 t.

Radek Ulmann vykonáva elektroinštalačné práce, revízie: - revízia - elektrické rozvody, elektrické zariadenia - elektromontážne práce - bleskozvody - revízia

Pavol Mátl vykonáva klampiarske, murárske, pokrývačské a tesárske krytiny. Postará sa aj o PVC strešné krytiny vrátane izolácie.

Jiří Kutal sa zameriava na výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti, výrobu dverí, schodov a zábradlí. Stolárstvo Kutal tiež zaistí dodávku sklenených priečok, dverí rôznych veľkostí vrátane kovania.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Projekcia, dodávka, montáž: - kúrenie - voda - plyn - kotolne - výmenníkové stanice.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

Predaj, montáž a servis: - elektronické zabezpečovacie, kamerové, prístupové a dochádzkové systémy Výstavba - rozvodné vedenie, štruktúrované siete Predaj a montáž - telekomunikačná technika - pobočkové telefónne ústredne všetkých kapacítdodávka - telefónne prístroje - faxy - záznamníky - stredná trieda až po špičkové digitálne ...

Zastúpenie spoločnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahárske práce, pokládka podlahových krytín. Predaj: - podlahový materiál.

Našou hlavnou činnosťou je podieľanie na projektoch kompletného zateplenia rodinných a bytových domov. Tieto projekty boli realizované za pomoci najmodernejších technológií v odbore. Vďaka týmto skúsenostiam môžeme našim zákazníkom ponúknuť najmodernejšie metódy zateplenia rodinných a bytových domov. Medzi naše ďalšie hlavné činnosti patrí ...

Činnosť: - geodet - geodetické práce

Geodetické práce v Olomouckom kraji. Zabezpečí zameriavanie a spracovanie geometrických plánov, vytyčovanie hraníc, poradenstvo s katastrom nehnuteľností. Inžinierska a špeciálna geodézia.

Firma Ivo Ševr so sídlom v Prostějove za zaoberá kompletným zhotovením striech. Ponúkame klampiarske, pokrývačské a izolatérske práce a ďalšie práce vo výškach. Ďalej montujeme strešné okná VELUX, vykonávame zateplenie striech a taktiež opravy všetkých strešných konštrukcií. Ponúkame aj predaj strešných krytín zn. TONDACH a BRAMAC. Súčasťou ...

Elektroinštalácia v rodinných domoch a priemyselných halách. Inštalácia dátových a televíznych rozvodov, zabezpečovacie a kamerové systémy. Chytré domy.

Naša firma Vojtěch Koutný ponúka svojim klientom zhotovenie zemných prác, búracích prác a demolácií stavieb. Ďalej Vám postavíme základovú dosku pre nehnuteľnosť a zabezpečíme kompletné služby týkajúce sa kanalizácie a odpadov. Naša činnosť: - zemné práce - búracie práce - demolácie stavieb - stavba základovej dosky - kanalizácia ...

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinstvo: - bowling centrum - squash a bedminton - služby reštaurácie

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Opravy cestných vozidiel -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, ...

Ubytovanie - 2 štvormiestne apartmány - vlastné sociálne zariadenie - lyžiareň - možnosť parkovania - záhradný gril Polygrafická výroba Predaj - farby - laky Renovácia - nábytok Písmo maliarstvo