Hĺbkové zakladanie stavieb: - špeciálne zakladanie stavieb - piloty, štetové steny, tesniace steny, mikropilóty, zemné kotvy - sanácia zosuvov nestabilných území - odvodňovacie vrty - zabezpečenie hydrogeologických a geologických prác.

Stavebná firma: - výstavba a rekonštrukcia RD a BD - zatepľovanie - revitalizácia bytových domov. Búracie a demolačné práce. Zámková dlažba.

Návrhy a realizácia bytových, kancelárskych, obchodných a komerčných interiérov. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytín, osvetlenia, sedacieho nábytku aj bytových doplnkov.

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.

Maľovanie čistou technológiou, príprava, manipulácia s nábytkom a krytie zadarmo. Štrukturálne nástreky Gotele, Mramoran a iné, na rôzne povrchy: omietky, bytové jadrá, linky, dvere, apod. Nátery dverí, zárubní, fasád a mnoho ďalších. Kvalita, spoľahlivosť a dobré ceny.

Stavebná firma, výstavba: - priemyselné a bytové objekty na kľúč - rekonštrukcia pamiatkovo chránených objektov - strechy - nové, oprava existujúcich striech - rodinné domy - opláštenie budov.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -skrine -stolíky -postele -kancelársky nábytok -dvere -pergoly -schodisko -zábradlie

Hlavnou náplňou spoločnosti GABAS - stavebná spoločnosť s.r.o. je poskytovanie služieb v oblasti staviteľstva. Sme rozvíjajúca sa stavebná firma pôsobiaca na celom území SR. Ponúkame Vám rekonštrukcie, prestavby, základovej dosky, výrobu drevostavieb, realizáciu vykurovacích systémov a v neposlednom rade zemné práce. Všetky práce zabezpečujeme ...

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Služby: -realizácia elektro -realizácia IT riešení

Zatepľovanie fasád Obkladačské práce Murárske práce

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia budov - hrubá stavba - zemné a výkopové práce - projektovej dokumentácie - stavebný dozor.

maľovanie: - bytov, izieb a domov - kancelárií a komerčných priestorov bytový designer