Vypracovanie radónového posudku, radónový index pozemku, stanovenie radónového indexu pozemku Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany -radon v pôde, v podloží -stanovení radónu v pôde -stavebné pozemky -radioaktivita hornín v pôde -izoláciu -hydroizolace -radonové izolácie -izoláciu proti pôdnej vlhkosti, ...

Stavebné práce, murárske a obkladačské práce, prevádzame stavby rodinných domov, rodinný dom, vrátane kalkulácie a kolaudácie.

Môžeme pre Vás vyrobiť takmer všetky výrobky z masívnych, dyhovaných a laminátových materiálov. Zameriavame sa na kvalitnú ručne robenú prácu. Produkty: -schody -kastlové okná -dvere a vráta -kuchyňa -kancelársky nábytok -zimné záhrady -pergoly -podlahy -stropy -sústružené prvky.

Murárske a sadrokartonárske práce vrátane zatepľovacích systémov a fasád.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, bytov a drevostavieb na kľúč. Stavebná firma: - rekonštrukcia na kľúč aj čiastkové práce - stavebné a murárske práce, opravy a rekonštrukcie Vašich domov, bytov i záhrad - realizácia kazetových podhľadov priečok, predstien, rekonštrukcia bytového jadra i podzemných stavieb Položíme dlažbu v ...

Spracovanie projektov vonkajších rozvodov nn, verejného osvetlenia, vnútorných el. inštaláciou objektov bytovej a občianskej výstavby, priemyselných objektov a ochrany pred bleskom

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

V stolárskej dielni vyrábame nábytok všetkého druhu. Na mieru zhotovia kuchynské linky, vstavané skrine, dvere, schody, pergoly, atypický nábytok, kancelárie na mieru.

Plynoinštalačné práce Solárne ohrevy Kúrenárske práce Rekkonštrukcia - kúpeľne Vodoinštalačná práca

Podlahárske práce: -z vlastného aj dodaného materiálu. Montáž, oprava, renovácia: -všetky podlahové krytiny -linolea -korek -plovoucí podlahy -parkety -Drevené podlahy.