Meranie radónu. Stanovenie radónového indexu pozemku. Inžinierskogeologický prieskum. Hydrogeologický prieskum.

Geodetické práce - geometrické plány - vytýčenie stavebných objektov - zameranie skutočného prevedenia stavby.

Dlaždické práce - pokladanie dlažby, obrubníkov.

Murárstvo - murárske, zatepľovacie a obkladačské práce.

Stavebné stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj, montáž -drevohliníkové okná -kvalitné drevené okná -drevené eurookná, eurookno -balkónové a vstupné dvere -vráta -zimné záhrady - fasádne systémy - bezrámové zasklenie okien. - žalúzie, rolety, insekticídne siete, vnútorné a vonkajšie parapety. Program: nová zelená úsporám.

Stolárske práce. Výroba: -podlahy -podhľady -schody -obložkové zárubne -pergoly -obklady -záhradné domčeky a altány -plotové výplne

Služby: -kontajnerová doprava Práca: -zemné

Montáž, opravy a údržba elektrických zariadení: -meranie a regulácia technologických celkov -priemyselné a domové elektroinštalácie -montáž a opravy káblových vedení (NN, VN) -výroba rozvádzačov -predvolené a periodické elektrorevízie -vypracovanie projektovej dokumentácie.

Služby: -špeciálna práca v oblasti prieskumu, ťažby a využívania zemného plynu, ropy a termálnych vôd -Inžiniersko-geologický a hydrogeologický prieskum -špeciálna práca vo veľkých hĺbkach 500m a viac, pri vysokom tlaku a vysokej teplote, špeciálne vybavenie: -karotáž -perforácia -cementácia -testerovanie -intenzifikácia ...

Zememeračské práce: -geodetické práce -polohopisné a výškopisné merania nehnuteľnosti -geometrické plány -meranie GIS. Znalec z odboru geodézie a kartografie. ISO 9001.

Vykonáva: -sklenárske práce, sklenárstvo -rezanie, montáž, polykarbonáty.

Naša stavebná spoločnosť sa zaoberá montážou a predajom materiálu na suchú výstavbu. Predaj, dodávka a montáž: -kompletné sadrokartónové systémy RIGIPS, KNAUF -strešné okno, okná VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerálne a kazetové podhľady THERMATEX, DONN vrátane osvetlenia -tepelné a zvukové izolácie KNAUF, INSULATION -difúzne a ...

Fotovoltaické elektrárne, slaboprúdové a silnoprúdové inštalácie. Revízie, projekty, montáž a dodávky elektrických zariadení. Kompletné dodávky na kľúč, záručný a pozáručný servis.

Služby: - zatepľovanie - izolácia

Ponúkam maliarske, natieračské, tapetárske a murárske práce.

Zaoberám sa výstavbou bytových a nebytových budov.

Ponúkam murárske a obkladačské práce.

Ponúkam murárske a obkladačské práce.

Ponúkam kompletné murárske a maliarske práce.

Zaoberáme sa montážou sadrokartónových podhľadov, priečok a podobne.

Murárske práce ANLI Vám ponúka mnoho služieb v obore murárstva. Zaoberáme sa zatepľovaním domov a bytov, maliarstvom, montáže sadrokartónu, aplikácie omietok a ďalšie.

Ponúkam murárske práce ako sú zateplenie fasád, vnútorné i vonkajšie fasády, rekonštrukcia bytových jadier, opravy okien a podobne. Murársku činnosť prevádzkujem v oblasti Juhomoravského kraja.