Predajom podlahových krytín, stavebnej chémie a sprievodným programom. Vykonávame tiež montáže všetkých nami dodávaných krytín, športových povrchov a renovácií podláh.Stolárske a stolárske výrobky na zákazku vo vlastnej stolárskej dielni.

Stolárstvo - výroba, predaj. Naše výrobky: - drevené a papierové nosiče fliaš, fľaša na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dve a viac fliaš - vinárske kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné na tepelné i mechanické zabezpečenie vína pri doprave vo fľašiach alebo pri zasielaní, ...

Kominické práce - sanácia, asanácia, meranie emisií, stavba komínov. Predaj, dodávka - stavebné komponenty. Meranie - emisie. Člen predstavenstva cechu kominárov SR.

Zatepľovacie systémy Dodávka obkladov a dlažieb. Sadrokartonárske práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonštrukcia bytových jadier Murárske práce

Práca: -voda-plyn-kúrenie: -(oceľ, meď, plast, pozink) -projektová dokumentácia -rozvody plynu, kúrenia, vody -podlahové vykurovanie -dodávka plynových a elektrických spotrebičov -revízia plynoinštalácií -zaistenie vložkovania komínov -servis, záruka.

Stolárstvo, stolárske práce, stolár: -atypický nábytok na mieru -lamino, MDF, masív, dyhovaný materiál -výroba, predaj, dovoz, montáž: -kuchynská linka, kuchyňa, kuchyňa -renovácia starých kuchýň, liniek -obývacia, detská izba, izby -vstavaná, vstavané skriňa, skrine, skríň -spálňa, spálňa, postele, postelí -schodisko, ...

Projekty a revízie: -elektro. Videoštúdio. - výroba audiovizuálnych diel

Obrábanie kovov sústružením, frézovaním a vŕtaním. Zámočnícke práce.

Stolárstvo, podlahárstvo: - montáž nábytku, pergol - nábytkárske práce - podlahárske práce.

Spracovanie skla. Pletenie skleneného vlákna, polyamidu, čadiča a možné kombinácie týchto materiálov. Výroba: - sklenený úplet - využitie pri výrobe kompozitných materiálov a na laminátovanie. Stolárstvo, stolárske práce. Montáže nábytku a kuchýň.

Poskytujeme produkty a služby predovšetkým v týchto oblastiach: hardvér, softvér, automatizácia, robotika, kybernetika.

Projektová činnosť vo výstavbe. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Elektroinštalačné práce. Montáže a revízie bleskozvodov

Výstavba bytových aj nebytových objektov na kľúč. Murárske, obkladačské, inštalatérske, maliarske, natieračské a stolárske práce.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Poľnohospodárska výroba: -rozstlinná výroba -živočíšna výroba. Klampiarske a izolatérske práce. Cestná motorová doprava. Prevádzkárne: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.