Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Vykonávame stavebné úpravy a rekonštrukcie. Špecializujeme sa na: - inštalácia bleskozvodov a ich revízia - elektroinštalácia a ich revízia - strechy, krovy, tesárske, pokrývačské a klampiarske práce - zatepľovanie budov Stavebné úpravy v Prahe a okolí.

Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Potrebujete opraviť byt alebo postaviť dom? Obráťte sa na nás! Vieme to aj veľmi rýchlo! stavby na kľúč krovy, pokrývačské práce, zatepľovacie a izolačné práce domov a striech vonkajšie a vnútorné štuky a omietky, maľovanie, natieranie, lakovanie (kytovanie dreva a kovov) podlahárskej práce a stolárske práce.

Natieranie striech a konštrukcií Murárske práce Klampiarske práce Pokrývačské práce

Stavebná firma: - stavba striech - rekonštrukcia striech - hydroizolácia spodných stavieb proti vlhkosti a radónu - práce klampiarske, pokrývačské, tesárske, bleskozvodárske.

Činnosť: - montáže odvetrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky striech - montáže SDK - práca na obchodných centrách.