Revízie plynových kotlov, rozvodov a prípojok patria do skupiny plynárenských prác. Ďalej je možné využiť nastavenie plynového kotla a ohrievača, vyhľadávanie únikov plynu a ich zamedzenie, inštaláciu plynovodných systémov či revízie plynových zariadení.

Firma LB 2000, s.r.o. sa zaoberá návrhmi a realizáciou inžinierskych stavieb. Inžinierske stavby: - kanalizácia - vodovody - železobetónové konštrukcie - plynovody - dopravné stavby.

-Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Překladatelská a tlmočnícka činnosť -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky ...

Návrh, realizácia, opravy, renovácia: - moderné krby - kachľové pece - kuchynské kachľové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Vodo-topo-plyn: - domové rozvody z plastu, medi, kovu, výmeny umývadiel - výstavba plynárenských zariadení - montáže vykurovacích systémov z materiálov - klampiarske, murárske, zámočnícke, kominárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - repase okien a balkónov - obklady, dlažby - montáž, inštalácia kúrenia, vody - montáž radiátorov, kotlov - rozvody plynu - elektroinštalácia - montáž sadrokartónu. Program - zelená úsporám.

Tesárske práce Elektroinštalačné práce Plynoinštalačné práce Zateplenie fasád bytových aj rodinných domov Výmena - okná - vstupné dvere Lešenárske práce Zemné práce Rekonštrukcia - byty a bytové jadrá Klampiarske práce Pokrývačské práce

kontroly a výmeny regulátorov tlaku plynu GMR Skutoč: typ ALz - 6U/AB, BD, typ RP-6, RP-10 typ ALz 8

Ponuka domových inštalatérskych prác. Montáž kúrenia, plynoinštalatérske práce.Opravy a výmeny.

Práca: - vodo, topo, plyn - rekonštrukcia rozvodov v panelových a rodinných domoch - komplexné služby.

Vykonávame dodávku a montáž plynových kotlov radiátorov a podlahového vykurovania. Vykonávame rozvody vody, odpadov a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodov a prípojok vr. revízií a projektovej dokumentácie. Predĺženie plynovodných a vodovodných poriadkov. Ďalej ponúkame dodávku a montáž protipožiarnych hadíc k plynovým sporákom a dodatočné ...

Práca, remeslo: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - vodo, topo, plyn

Služby: - servis plynových kotlov - uvedenie nových kotlov do prevádzky - čistenie prietokových ohrievačov.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Opravy cestných vozidiel

Remeslo: - plynár, kúrenár, vodár Práca: - montáže plynových rozvodov - kompletná vodovodná inštalácia - kúrenárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce.

Opravy, servis, predaj, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulačná technika. Predaj: - náhradné diely. Vykonávanie prestavby na plyn. Revízia plynu a technickej kontroly.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytového jadra, bytov, kúpeľne - zateplenie fasád - pokládka dlažieb a obkladov - murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč.

Výstavba, rekonštrukcia, opravy: -plynovody a domové prípojky. Držiteľ certifikátu systému riadenia akosti podľa EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske

Montáž, realizácia, servis: - meranie a regulácia - kúrenie, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizácia - plynové kotolne - meranie emisií.

Predaj, e-shop: - plynové kotly - plynové ohrievače - prietokové ohrievače vody. Vykonávame montáž, servis a revízie plynových zariadení.