Revízie plynových kotlov, rozvodov a prípojok patria do skupiny plynárenských prác. Ďalej je možné využiť nastavenie plynového kotla a ohrievača, vyhľadávanie únikov plynu a ich zamedzenie, inštaláciu plynovodných systémov či revízie plynových zariadení.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny.

Vykonávame stavby rodinných domov a ich rekonštrukcie, pôdne nadstavby, vstavby, prístavby a renovácie bytových i nebytových priestorov, zatepľovanie fasád vrátane dodávky materiálu.

Práca: -voda-plyn-kúrenie: -(oceľ, meď, plast, pozink) -projektová dokumentácia -rozvody plynu, kúrenia, vody -podlahové vykurovanie -dodávka plynových a elektrických spotrebičov -revízia plynoinštalácií -zaistenie vložkovania komínov -servis, záruka.

Topo-vodo-plyn. Plynoinštalačné, vodoinštalačné a kúrenárske práce. Podlahové kúrenie Jadrové vŕtanie.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revízia plynoinštalácií - servis, oprava plynových kotlov. Predaj inštalačného materiálu: -batérie a armatúry -zdravotná keramika -sanitárna technika. Práca: -murárske -obkladačské.

Montáž a opravy plynových zariadení.

Montáž, opravy, servis: - regulácia tepla - plynové zariadenia a kotly.

Vykonávame kúrenárske práce, vrátane priemyselných rozvodov propán-bután, opravy a montáže kúrenárskych zariadení, ako sú kotly, radiátory, rozvody plynu. V našej predajni Feromat predávame hutnícky, spojovací, kúrenársky, inštalatérsky materiál a čiastočne aj železiarsky tovar.

Práca: -inštalatérske -kúrenárske -potrubárske Montáže, opravy, rekonštrukcia. V rámci zákazky: -projekcia, revízia a spustenie plynových zariadení -vložkovanie komínov. Predaj, montáž: -bytové vodomery. Rekonštrukcia: -bytové jadrá.