Murárske práce zahŕňajú činností v podobe výmuroviek obvodových múrov domov, opráv vonkajších aj vnútorných omietok, stavby sanačných omietok, rekonštrukcie bytových jadier, umeleckej murárskej činnosti, liatych podláh, štukovania či zatepľovanie objektov

Orest Ivasyuk sa zameriava na murárske, búracie a obkladačské práce, rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní, stavby komínov a krbov, pokladanie dlažby a mnoho ďalšieho.

stavby: -dvouplášťové strechy na panelové domy -půdní vstavby a nadstavby na panelové domy -stavby na kľúč -komíny. práca: -tesařské, murárske, klampiarske, pokrývačské -střechy -hydroizolace -drevená šindeľ-historické a reprezentatívne objekty -výškovo nátery a montáže konštrukcií pomocou horolezeckej techniky -bourání: komíny, ...

Ing. Jaromír Špaček sa zameriava na výrobu a montáž stropov a železobetónových stropných panelov. Stropné panely vyrába podľa dokumentácie alebo zamerania.

Hlavné činnosti firmy sa zameriava na izolácie, strechy. Ponúkame murárske, klampiarske, pokrývačské práce. Montáže strešných okien. Stavby a opravy strešných plášťov klasických aj atypických typov striech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, manzardová strecha a pod. Krovy, väzby, oplechovanie atiky, odkvapový systém, odkvapnica, ...

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na obkladačské a murárske práce.

Rastlinná výroba: -pestovanie poľnohospodárskych plodín. Živočíšna výroba. Vykonávame: -stavebné práce -zámočnícke práce -stavebná výroba.

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Miroslav Stupka sa špecializuje na výstavbu a rekonštrukciu domov, chatiek, garáží. Poradí si aj so zateplením, obkladačskými prácami a pokladaním vonkajšej dlažby.

Martin Trojan sa zameriava na murárske práce, robí rekonštrukcie bytov a kúpeľní, ďalej na sadrokartonárstvo, kúrenárstvo a inštalatérstvo.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - sadrokartonárske práce - pokrývačské a klampiarske práce.

Výroba, práca: - murárstvo - rekonštrukcia aj novostavby - všetky murárske práce - obklady a dlažby - vonkajšie krby - poradenská činnosť.

Práca: -rekonštrukcia bytového jadra -murárske práce -prenájom lešenia

Maliarske práce Elektroinštalačné práce Búracie práce Sadrokartonárske práce Pokládka - obklady - dlažby Rekonštrukcia - bytové jadrá - kúpeľne murárske práce - kúpeľne Vodoinštalačné práce.

Výmena, oprava a čistenie: - odpady Renovácia: - kúpeľne (vrátane murárskych a obkladačských prác). Vodoinštalatérske práce: - výmena a montáž rozvodov vody.

Stavebná firma Michal Zaťko má v oblasti stavebníctva dlhoročné skúsenosti. Zaistia vám široké možnosti stavebných prác od rekonštrukcií kúpeľní a bytov, výstavby a prestavby bytového jadra, položia dlažbu, obklady, nainštalujú sprchovací kút, vaňu, WC, urobia drobné murárske práce, vodo-topo, vymenia vykurovacie telesá, vykonajú ...

SOLSTAV sa zameriava na stavby a strechy na kľúč, murárske a zemné práce, rekonštrukcia pôd a mnoho ďalšieho.

Služby: -montážne práce -suché stavby -sadrokartóny, minerálne podhľady, podlahy, palubkové obklady, sadrovláknité podlahy. -Murárstvo, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhľady. -strešné okná - Velux -doplnky.

Rekonštrukcia, prestavba: -kúpeľne na kľúč -murárske, obkladačské práce -generálne opravy panelových domov Montáž a rekonštrukcia: -rozvody: voda, kúrenie -vodomery -kotolne. Maloobchod, veľkoobchod: -obklady, dlažba -inštalačný materiál -vane, umývadlá, sprchové kúty, WC, kúpeľňové doplnky, sprchové dvere -kúrenársky ...

Výroba, práce: -zednické -stavebné -zateplování fasád -půdní vstavba.

činnosť: - hodinový manžel - úprava záhrad - murárske, maliarske, vodoinštalačné či kúrenárske práce.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - projekčná činnosť.

Stavebná firma. Všetky stavebné práce: -zednické práce - murovanie obvodového muriva, betonárske práce, Borac práce, osadzovanie okien a dverí, výmurovky, vonkajšie a vnútorné omietky, sanačné omietky a mnoho ďalšieho. -obkladačské práce vyrovnanie obkladu, montáž obkladu, pokládku dlažieb, sokle, obkladanie schodov, podmurovku rohových i ...

Drevostavby Bartoš s.r.o. sa zameriava na výstavbu nízkoenergetických domov, stavieb a chatiek na kľúč. Medzi ďalšie činnosti spoločnosti sa radí zhotovenie fasád, pokládka dlažby, murárske práce a mnoho ďalšieho.

Voda, kúrenie: -rekonstrukce rozvodov vody, kúrenia, kanalizácie -dodávky výmenníkových a odovzdávacích staníc -regulácia tepelnej energie. -zednické práce Obchodná činnosť: -velkoobchod, maloobchod - kancelárske potreby, textil a obuv -předizolované potrubia ISOPLUS -POŠTOVNÉ schránky.