Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Maliarske a lakovnícke práce. Maľovanie bytov, izieb, kancelárií a verejných priestorov. Natieranie a striekanie fasád. Umývanie fasád. Striekanie a umývanie striech. Kompletné upratovacie služby, upratovanie bytu po maliaroch. Pokládka plávajúcich podláh a kobercov. Drobné murárske práce. Maľovanie za rozumné ceny.

Protipožiarne nátery, protikorózna ochrana, abrazívne tryskanie, protiplesňové nátery, práca horelezeckou technikou, izolácia SERVIWRAP, PROTEGOL. Predaj pások SERVIWRAP.

Hodinový manžel. Elektroinštalačné práce, pokládka PVC, kobercov.

Maľovanie, tapetovanie, nátery, kompletné upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie, montáže nábytku. Predaj kobercov a linolea (PVC), vrátane pokládky.Manipulácia s nábytkom, príprava, zakrytie.Veľký výber PVC, kobercov bytových, záťažových a špeciálnych s protišpinivou úpravou v širokej škále farieb, cien a šíri.Nátery fasád.Služby hodinového ...

Maliarske a lakovnícke práce vrátane špeciálnych aplikácií a dekoračných techník. Všetky maľby a nátery od maľovania izieb a bytov, cez výmaľby.

Stavebné, murárske, obkladačské, maliarske a inštalatérske práce.

Stavebná firma - kompletné služby od projektu po revíziu - priemyselné aj bytové inštalácie - kompletná rekonštrukcia a všetky inštalatérske, maliarske práce, elektroinštalácie.

Naša stavebná firma poskytuje služby: - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov, rodinných domov - elektrikárske práce - inštalatérske práce - montáž sadrokartónov - maliarske práce - výmena väčších spotrebičov - údržbárske činnosti - upratovacie služby - stavba, zateplenie rodinné domy.

Práca: - maliarske, natieračské - lakovnícke - podlahárske - upratovacie

Písmomaliarstvo. Výroba plagátov, cedulí, nápisy na domy.

Stavebné práce: - murárske práce - maliarske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov - búracie práce Hodinový manžel.

Služby: - elektroinštalácia - zemné - maliarske - obkladačské - inštalatérske - kúrenárske - stavebná činnosť

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce Upratovacie služby Rekonštrukcia bytov

Služby hodinového manžela. Maliarske práce Drobné opravy - domáce spotrebiče Služby hodinového manžela Drobné inštalatérske práce Kosenie, hrabanie a zalievanie - trávniky.

Veľkoobchod a maloobchod maliarstva. Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Natieračské práce Maliarske práce Štukatérske práce Lakovnícke práce

Naša spoločnosť vykonáva výstavby rodinných domov a stavieb, rekonštrukcie domov i bytov, kúpeľní a bytových jadier. Stavebné práce vykonávame v Prahe, v stredočeskom a juhočeskom kraji. Ďalej ponúkame komplexný sortiment: - stavebných, obkladačských, murárskych, kúrenárskych, zámočníckych, maliarskych a natieračských prác vrátane ...

Kompletná rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov: - maliari - lakovníci - podlahy - murári.

Stavebné podlahárske práce. Maliarske práce, pokládka podlahy.

Remeslá, služby - maliarske a lakovnícke práce - tapetárske práce - sadrokartonárske práce - nástenná dekorácia - stierkovanie - fasády - airbrush maľba nástrekom

Vykonávame nátery a renovácie dverí, euro okien a nábytku. Ďalej ponúkame všetky nátery alebo nástreky a renovácie trezorov. Zaoberáme sa aj fládrovaním dverí, nábytku a renováciou trezorov.

Práca: Lakovnícke Maliarske Tesárske Stolárske Elektroinštalačný Kúrenárske Izolačné.