Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Ľahká nákladná doprava - dodávková - do 3, 5t - vnútroštátne - medzinárodná Maliarske práce Drevostavby na kľúčovývýroba, predaj, dodávka a montáž - altány - pergoly - prístrešky na autá - záhradné domčeky Stolárske prácevýroba - vstavané skrine - nábytok (kúpeľňový, kancelársky, ...

Ponúkame Vám lakovnícke, maliarske, murárske a upratovacie práce. Služby a remeselnú prácu maximálne zakladáme na našej spoľahlivosti, skúsenostiach a profesionálnom prístupe.

Stavebné práce: -stavby objektov na kľúč -rekonštrukcia -modernizácia -zatepľovanie fasád -opravy a nátery fasád -výstavba rodinných domov na kľúč -práca štukatérske a reštaurátorské -obklady fasád KLINKER.

Predaj, pokládka: - PVC - koberce - korok. Kladenie podlahových krytín a obkladanie stien. Sklenárske, maliarske a natieračské práce.

Práca: -klampiarske -pokrývačské -izolácia strechy -rekonštrukcia strechy -náter strechy.

Práca, realizácia, montáž: -montážne a demontážne práce -obkladačské, obklady, dlažba -rekonštrukcia bytových jadier -inštalatérske, inštalácia -elektroinštalačný, elektroinštalácia -tesárske, tesárstvo -prevedenie sadrokartónových priečok a podhľadov, sadrokartóny -maliarske, maliarstvo, maľby, maľovanie -natieračské, ...

Činnosť - tesárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce - maliarske práce - natieračské práce. Výstavba - pergoly a suché státie.

Upratovacie práce: - pravidelné upratovanie firiem a domácností, novostavieb, umývanie okien, maliarske a natieračské práce. Prekladateľská činnosť: - úradné preklady v nemčine (z ČJ do NJ a opačne) s okrúhlou pečiatkou a tlmočenie - bežné osobné dokumenty ( rodné, sobášne, úmrtné listy, vysvedčenia a pod. ) - obchodné zmluvy - poisťovacie ...

Činnosť - maliarske a natieračské práce - drobné murárske práce - pokládka plávajúcich podláh, - montáž nového nábytku - záhradkárske práce, osadzovanie a údržba okrasných záhonov - stavba pergol a altánov.

vymaľovať, natrieť, zložiť nábytok, väčšie inštalatérske práce aj len výmena batérie, odpady, elektrikársé práce, zapojenie spotrebičov, zámky, zabezpečenie bytu, vŕtanie do panelov, opravy nábytku, nastavenie okien, lepenie, upratovanie, odvoz sute, kompletná rekonštrukcia bytu i menšie murárske práce atď. Cena 250 Kč / hod. (pri rozsiahlejších ...

Práca: - maliarske - natieračské - maľovanie izieb - nátery fasád, okien, dverí.

O spoločnosti ALMARK je česká spoločnosť poskytujúca dodávateľské riešenia pre firmy pôsobiace v stavebnom priemysle av oblasti zváračských a zámočníckych prác. Účel spoločnosti Účelom spoločnosti ALMARK je pomáhať firmám úspešne dokončiť projekty, šetriť ich čas a prinášať radosť z práce. To uskutočňujeme prostredníctvom uceleného ...

Maliarske a natieračské práce - maľovanie a štukovanie. Drobné stavebné práce.

Rekonštrukcia bytov a domov. Ponúkame kompletnú rekonštrukciu domov a bytov. Špecializácia: bytové jadrá, sadrokartóny, obklady a dlažby, plávajúce podlahy, murárske a búracie práce, maliarske práce.

Hodinový manžel - maliarske a natieračské práce - záhradnícke úpravy, kosenie trávnikov, úprava záhonov - drobné murárske práce.

Práca, služby: - rekonštrukcia interiérov, bytov, domov - rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier - obkladačské práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - maliarske

Rekonštrukcia domov a bytov - murárske práce - sadrokartonárske práce - búracie práce - maliarske práce - obkladačské práce. Sťahovanie - sťahovacie služby - vypratanie bytov, domov.

Fládrovanie - lakovnícka technika napodobňujúca imitáciu prírodného dreva.

Maliarske a natieračské práce vrátane upratovania v meste Brno a celej Českej republike

Maliarske a natieračské práce - maľby bytov - maľby domov - fasádne maľby.

Činnosť: - rekonštrukcia domov a bytov - zatepľovanie fasád - tesárske a pokrývačské práce - rekonštrukcia kúpeľní - vodoinštalatérske práce - elektroinštalačná práca - kúrenárske práce - maliarske práce - podlahárske práce - renovácia parkiet - pokládka drevených podláh - stolárska práca - montáž - vstavané skrine, kuchynské linky.

Činnosť: - pokrývačské a klampiarske práce - výrub stromov, rizikové výrub - nátery striech