Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Zabezpečenie stavieb proti požiarom: - protipožiarne upchávky - protipožiarne nátery - protipožiarne obklady - revízia.

Natieračské práce Maliarske práce

Maliarske nátery Maľby interiérov Fasády Správa nehnuteľnosti

Vykonávame zateplenie budov a panelových domov, čistenie rias a plesní zo zateplených fasád, ochranné nátery, antigraffiti. Miešame prefarbené omietky a farby. Predávame sanácie muriva, fasádne nátery KEIM a systémy aj produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Práca: - maliarske - natieračské Predaj: - maliarske, natieračské potreby.

Spoločnosť Milan Hovorka ponúka natieračské a maliarske práce. Máme prax už od roku 1995. Špecializujeme sa na nátery podláh, značenie línií na priemyselné podlahy, nátery strojov, nátery fasád, okien a dverí, maľby interiérov, bytov, domov a kancelárií. Zaisťujeme upratovanie po maľovaní. Práca: - maliarske - natieračské - maľby ...

Maľovanie čistou technológiou, príprava, manipulácia s nábytkom a krytie zadarmo. Štrukturálne nástreky Gotele, Mramoran a iné, na rôzne povrchy: omietky, bytové jadrá, linky, dvere, apod. Nátery dverí, zárubní, fasád a mnoho ďalších. Kvalita, spoľahlivosť a dobré ceny.

TRANS-REGIÓN-STAV s.r.o. je stavebná, prepravná a obchodná spoločnosť. Naše služby: - vykonávanie stavieb na kľúč v oblasti občianskeho, priemyselného a vodného staviteľstva - rekonštrukcia objektov vrátane PSV - sanácie betónových konštrukcií, nátery betónových a oceľových konštrukcií, suché a mokré torkrety - rekonštrukcia priemyselných i ...