Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Stavebná činnosť, práca: - stavby na kľúč - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - elektroinštalačná práca - vodoinštalatérske, kúrenárske - klampiarske, pokrývačské - sadrokartonárske - maliarske - tesárske

HEAT-OL sa zameriava na montáž rôznych druhov kotlov a tepelných čerpadiel. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí realizácia solárnych systémov, podlahové vykurovanie a servis.

Firma Zdeněk Čtvrtníček vykonáva všetky inštalatérske práce v obore vodo, topo, plyn. Montujeme rozvody vody, kúrenia aj plynu. Sídlime v obci Smržice, pôsobíme v okrese Prostějov. Naša činnosť: - kúrenárske práce - plynárenskom práce - vodoinštalatérske práce - montáž radiátorov, vybavenie kúpeľní - montáž rozvodov vody, plynu - ...

Stavba kúpeľní na mieru a rekonštrukcia v rodinných domoch, bytoch a panelákoch. Montáže: - vody, kúrenia, kanalizácie a plynu ako pre rodinné domy, bytové domy, tak aj pre výrobné haly - podlahového vykurovania, solárnych systémov, tepelných čerpadiel, centrálnych kotolní.

Veľkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinštalačné materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika. práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Distribúcia, montáže a komplexné služby: - solárne systémy - podlahové vykurovanie - tepelné čerpadlá - inštalatérske práce - kúrenárske práce - murárske práce.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - Vodo, Topo, Plyn

Montáže: - voda, kúrenie, plyn. Solárne panely. Kotly na peletky a biopalivá.

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.