Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Kúrenárske práce Vodoinštalačná práca - autorizovaný servis pre Karlovarský kraj vodovodných batérií HANSA a ORA

Stavebné a murárske práce: -hrubá stavba -rekonštrukcia domov a bytov -zateplenie budov a fasád -obklady, dlažby -inštalatérske, kúrenárske, elektroinštalatérske práce -klampiarske, tesárske, pokrývačské, maliarske práce -montáž sádrokartónu -búracie a výkopové práce -dodávka všetkých prác je na kľúč -zaistenie projektovej dokumentácie ...

Vodoinštalačné, kúrenárske práce a revízie kotlov.

Plynoinštalačné, kúrenárske, vodoinštalačné práce.

Plynoinštalačné, kúrenárske, stavebné práce.

Práce - inštalatérske, kúrenárske a murárske. Dodávky materiálu a možnosť vizuálnych návrhov.

Inštalácia - kúrenie, vodoinštalačné práce.

Inštalatérske práce, domová inštalácia. Kúrenárstvo, kúrenárske práce a rozvody plynu v železe aj medi. Služby: - zapojenie spotrebičov do 50 kW.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Výroba neelektrických zariadení pre domácnosť -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby inde ...

Kúrenárske práce: Poradenstvo a realizácia kotlov na plyn a tuhé palivá Tepelné čerpadlá vzduch-voda Inštalácia solárnych systémov pre ohrev TÚV Podlahové vykurovanie a radiátory Plynárske práce: Montáž a kompletný servis plynových kotlov a zariadení Rozvody priemyselné a domové plynovody

Obkladačské a murárske práce: -rekonštrukcia -murovanie bytové kúpeľňové jadrá -možnosť pri spolupráci kompletnej rekonštrukcie vrátane vodo-topo-plyn -elektrina -zaistenie služieb.

Stavebné práce. Rodinné domy na kľúč. Strechy na kľúč. Pôdne vstavby. Montáž sadrokartónov, sadrokartonárske práce. Zatepľovanie budov. Rekonštrukcia kúpeľní na kľúč. Práca: - vodo, topo, plyn, elektro - klampiarske - tesárske - pokrývačské - obkladačské.

Vodoinštalatérstvo - inštalácia rozvodov vody. Kúrenárstvo, kúrenárske práce. Inštalácia, montáže: - plynových zariadení - solárne aj zavlažovacie systémy a rekuperácie, kúrenárstvo.

Elektroinštalačné práce Plynoinštalatérske práce Kúrenárske práce Zatepľovacie práce Projekčná činnosť Zakladanie stavieb Murárske práce Kovovýroba - zámočnícke práce Vodoinštalatérske práce Montáž - vzduchotechnika

Práca: -vodoinštalačný -kúrenárske -plynárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Práca: -inštalatérske a kúrenárske. Montáž a rekonštrukcia: -domáce plynovody -ústredné kúrenie -vodoinštalácia -dodávka materiálu -študnárske práce -zaručný a pozáručný servis.

Montáž: - zariadenia pre novostavby a rekonštrukcie, bytové a rodinné domy, haly a priemyselné budovy - revízia plynových zariadení - projekty, projekcie technických zariadení.

Vykonávame vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Montáž - solárne systémy Kúrenárske práce Opravy, montáž - plynové zariadenia Zváranie - nerezové potrubia - hliník Vodoinštalačné práce.

Inštalatérske a kúrenárske práce vrátane opráv.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny. Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.