Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posudzovanie vplyvov na životné prostredie - ekologické audity

Zabezpečenie projektových prác, geodetických, inžinierskych činností a stavebných a technických dozorov.

Geodetická a obchodná činnosť: - geometrický plán - účelovú mapu - kompletné zabezpečenie geodetických prác na stavbe - posudok pre súdne pojednávanie - zabezpečenie výpisu z katastra nehnuteľností. Za dobu trvania firmy máme skúsenosti: - z vytyčovania stavebných objektov - zo spolupráce pri príprave montáže - s vysporiadávaním ...

Spoločnosť INSET s.r.o. sa od roku 1991 profiluje ako spoľahlivý a operatívny partner investorov, projektových organizácií a dodávateľov stavieb.

Geodetické práce pre katastrálne úrady a výstavby.

Služby: - letecké snímkovanie - plošné - líniové - bodové - termovízne snímanie - laboratórne spracovanie.

-Poradenská činnosť v oblasti stavebníctva -Geodetické práce s výnimkou prác zodpovedného geodeta

Geodetické práce - zameriavanie pozemkov polohopis a výškopis - geometrické plány - vytýčenie vlastníckych hraníc, stavieb - zameranie a zhotovenie dokumentácie súčasného stavu budov.

Projektová činnosť vo výstavbe. Spracovanie dokumentácie. Rokovania s orgánmi štátnej správy.

Služby - geodetické práce - digitálne zameranie objektov - projektové práce

-Príprava a vypracovanie technických návrhov -Činnosť technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Riešenie pre životné prostredie. Hodnotenie vplyvov, krajinné plánovanie. Pedológia a geológia. Záhradná architektúra a aplikovaná ekológia.

Služby: - geodézia - geodetické práce