Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Činnosť - revízia elektroinštalácií, elektrického ručného náradia - reivze bleskozvodov - ozvučenie kultúrnych a športových podujatí.

Výroba a montáž súčiastok z rôznych materiálov pre rad priemyselných odvetví. Výroba náhradných dielov pre električky a lokomotívy, drevoobrábacích strojov na drobné domáce práce, ďalej potom akékoľvek povrchové úpravy kovov. Špecializujeme sa na presné sústruženie, frézovanie, vŕtanie, lisovanie, zváranie a zaisťujeme všetky typy ...

Služby, montáž - inteligentná elektroinštalácia - inteligentná domácnosť - bezpečnostné a kamerové systémy - meranie a regulácia.

Služby: - montáže štruktúrovaných káblových systémov - montáže zabezpečovacích systémov DSC a kamerových CCTV

Montáž, opravy, revízie: - bleskozvody - bleskozvodov Výškové práce.

Práca: - silnoprúdové, slaboprúdové elektroinštalácie - revízia elektro.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným a maloobchodným predajom drevom a rezivom. Ako sú napríklad: palubovky podlahové, podkladové, terasovky, hobľované dosky, KVH stavebné hranoly, strešné laty, strešné krovy, OSB dosky, fošne, palivové drevo, a ďalšie stavebné rezivo. Drevo a rezivo dodávame v štandardných aj individuálnych rozmeroch s ...

Ponúkame komplexné služby v oblasti elektromontážnych prác. Naše služby: - revízia elektrospotrebičov - projekčné a elektromontážne práce - silnoprúdové elektroinštalácie - slaboprúdové inštalácie, slaboprúdy Rozvody nízkeho a vysokého napätia - elektronických požiarnych a zabezpečovacích systémov - rozvody dátové a rozvody ...

revízia elektrických zariadení, bleskozvodov a spotrebičov, elektromontáže

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - inštalácia a servis zabezpečovacích systémov, elektronických protipožiarnych systémov - montáže dátových rozvodov. Dodávka, inštalácia a servis - osobné počítače, počítačové siete.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - výroba rozvádzačov - montáž elektronických zabezpečovacích systémov - montáž bleskozvodov - inštalácia systémov merania a regulácie.

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - domové telefóny - štruktúrovaná kabeláž Elektroinštalácia, elektromontáže.

Služby: - stavebná činnosť - rekonštrukcia - zemné práce - demolácia - elektromontáže - zámočníctvo - bleskozvody

Vykonávame: - stavby, rekonštrukcia - elektromontáže - stavebníctvo.

Spoločnosť Elsi sa zaoberá elektroinštaláciami všetkého druhu v rámci celej SR. Predávame, montujeme a servisujeme: - kamery pre zabezpečenie objektov, stráženie a sledovanie priestorov vonkajších aj vnútorných, kamery sú ako klasické, tak aj digitálne - prenášajúce aj zvuk. - elektrická požiarna signalizácia značiek EPS Lites, Schrack, ...

Elektroinštalácia, elektrikárske práce - výroba rozvádzačov - bleskozvody a uzemnenie - priemyselné a bytové inštalácie vrátane rekonštrukcií.

Poskytujeme komplexné riešenie inteligentnej elektroinštalácie domov a bytov na mieru. Inteligentný dom od LOXONE sa postará o vašu bezpečnosť, komfort aj úsporu energií.

Služby - vedenie účtovníctva a spracovanie daní - kurzy účtovníctva - finančné poradenstvo. Činnosť - inštalatérske práce - kúrenárske práce - elektroinštalačná práca.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia bytov - murárske práce - maliarske práce - stierkovanie, štukovanie - sadrokartonárske práce - elektroinštalácia - inštalatérske práce.

Činnosť, služby: - revízia elektrospotrebičov.

Služby: - telekomunikácie - ICT služby - návrh, inštalácia a prevádzkovanie LAN, WiFi sietí - elektroinštalácia, silnoprúd

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj (okrem činností uvedených v príl. 2 a 3 zák.č.455/91 Zb.) Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske - drobné murárske a elektrikárske práce

Práca: - elektromontážne - elektroinštalácia. Montáž: - podlahové kúrenie - zabezpečovacie, kamerové systémy - domáce telefóny - antény.