Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - slaboprúdové a silnoprúdové rozvody.

Kompletné prevedenie elektroinštalácií, bleskozvodov, podlahového vykurovania a revízií

Predaj, oprava, servis: - telekomunikačná technika Dodávky dátových sietí, silnoprúdových rozvodov a slaboprúdových technológií.

Práca, revízie, montáž: -elektromontáže -hromosvody, revízia A + B -Elektrické ochrana proti zamrznutiu odkvapy, chodníky, vjazdy.

Komplexné elektromontážne služby: - elektromontáže - od návrhu, cez spracovanie projektu až po samotnú realizáciu.

Projekcia: - elektrické zariadenia. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Projektová činnosť vo výstavbe. Činnosť technických poradcov v oblasti energetiky.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Kovovýroba. Návrh, výroba, montáž: -Stroje a zariadení na všeobecné účely -kovové konštrukcie -aparáty a technologické zariadenia pre sklársky a chemický priemysel, energetiku a teplárenstva -kotle -tělesa -kontejnery. Povrchové úpravy a zváranie: -kovy. Tryskanie oceľovou drťou. Nátery. izolovanie: ...

Všetky domáce opravy - hodinový manžel. Výškové práce.

Činnosť: - revízia elektroinštalácií, rozvádzačov, bleskozvodov a elektrických strojov.

Práca. -elektromontážní, elektromontáže -elektroinstalační, elektroinštalácie -elektrikář. Oprava, rekonštrukcia: -silnoproudé, slaboprúdové rozvody: -novostavby, prevádzky, výrobnej haly.

Spoločnosť Kamenárstvo Tvrdý s.r.o. je zákazkovým kamenárstva s dlhoročnou tradíciou. Pre našich klientov vyrábame pracovnej dosky, parapety, odkladacie dosky, obklady a dlažby, nábytok z kameňa alebo tiež rímsy a obloženia krbov. Samozrejmosťou je tiež kompletná dodávka nových hrobov a ich renovácie. Naše kamenárstva spracováva výhradne prírodný ...

Fotovoltaické elektrárne. Vykonávanie návrhov a realizácia systémov. Elektromontáže, silnoprúdové inštalácie. Hromozvody - návrhy, realizácia, opravy. Revízia elektrických zariadení.

Práce, opravy, montáže: -elektroinštalatérske domové -priemyselné elektroinštalácie -hromozvody -prípojky -slaboprúdové rozvody.

Naša firma Milan Jurnikl z okresu Chrudim ponúka už od roku 2004 svojim zákazníkom výstavbu rodinných domov od základov až po ich realizáciu, vrátane realizácie interiéru a exteriéru domu. Práce vykonávame v celých východných Čechách, predovšetkým však v lokalite Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Litomyšl, Vysoké Mýto, Žďár nad Sázavou, Čáslav a ...

Sme zohraný a skúsený tím remeselníkov, ktorý vykonáva rekonštrukcie po celom území SR. Medzi naše prednosti patrí rýchlosť, slušné konanie a dlhoročné skúsenosti v obore.

Služby: - elektromontážne a elektroinštalačné práce

Služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia - zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, domáce telefóny, bleskozvody.

Činnosť: - elektromontážne a elektroinštalačné práce - montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Elektroservis, elektroúdržba, elektroinštalácia, revízia, stavebné práce, rekonštrukcia, vstavby...

Stavebná činnosť. Elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Revízia: - elektro. Voda, kúrenie, plyn: - výmenníkové stavnice - plynové kotolne - plynoinštalácia, plynové kotolne. Doprava: - vnútroštátne nákladné.

Vykonávame kvalitné a spoľahlivé elektroinštalácie pre rodinné domy, byty, priemyselné objekty. Primárne pôsobíme v okolí Šumperku, Jeseníka, Bruntálu, Svitav, Olomouca.

Hodinový manžel. práca: -v byte, dome, garáži, na chate, záhrade, starosť o auto, či psa.

Táto rodinná firma sa zameriava servis pre domy, byty, ale aj kancelárie z Brna a okolia. Môže ísť o údržbu plastových okien, premazanie závesov, elektroinštalačné a vodoinštalačné práce alebo vŕtanie a montáž nábytku.