Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Firma Šťavík s.r.o. vykonáva stavebnú činnosť: - RD kľúč, stavby na kľúč - hrubej stavby - stavby bytovej a občianskej, priemyselné, vodohospodárske a poľnohospodárske - výrobné a skladovacie haly - rekonštrukcie objektov, bytov, domov, stavieb - revitalizácia - práca v stavebníctve, výstavba, montáž - rekonštrukcie bytových ...

Montáž a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel Inštalatérske služby

Komplexné služby pri budovaní novostavieb a rekonštrukciách. Výstavba rodinných domov na kľúč, rekonštrukcia, realizácia striech, elektroinštalácia, zatepľovanie a renovácia fasád. Pomoc so získaním dotácií.

Elektroinštalácie, montáž, oprava: -rodinné domy, byty, kancelárie, priemyselné objekty -hromosvody -domáce telefóny -zvonky -rozvody pre televízne antény.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: Elektroinštalačný materiál. Bytové a priemyselné elektroinštalácie. predaj: -kabely - rozvádzače - ističe.

Spoločnosť Milan Perman - KOREP sa v rámci svojej činnosti predovšetkým zameriava na montážne práce v odbore strojnom a elektro. Vykonávame externé montáže v oblasti ťažkej mechaniky a taktiež poskytujeme služby v oblasti elektroinštalácie v bytovom sektore. Ďalej naša firma prevádzkuje predajňu ponúkajúcu široký sortiment kúpeľňového vybavenia. ...