Demolačné práce vrátane zemných a búracích prác, spracovanie a odstránenie zemín a sutín, recyklácia materiálov a ekologická likvidácia nebezpečných odpadov, likvidácia a sanácia azbestu. Demolácie sú možné u nízkych stavieb aj priemyselných objektov.

Stavebná firma. Výroba, práca: -stavebné -zemné práce -odstraňovanie stavieb.

Stavebná firma. Generálny dodávateľ stavieb. Práca: -novostavby. -rekonštrukcia budov. -výstavba inžinierskych sietí. -komunikácia, parkovisko. -búracie práce. -zemné práce. -betonárske.

Natieračské práce Návrhy a realizácia - interiéry Búracie práce vrátane likvidácie sutiny Základy a zakladanie stavieb Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá

Výstavba, stavebná firma: - výstavba rodinných domov a drevostavieb - pozemné a inžinierske stavby - zakladanie stavieb - demolačné práce

Naše služby: - výkup, nakládka, zvoz, triedenie a spracovanie všetkého kovového odpadu - demolácia a likvidácia výrobných celkov, hál a objektov za pomoci demolačných nožníc s dosahom do 9 metrov.

Ekologická likvidácia vozidiel. Výkup šrotu. Realizácia, rekonštrukcia: - stavby, rodinné domy. Demolačné práce, demolácie, odstraňovanie stavieb.