Geodetické a kartografické práce: - vyhotovenie geometrických plánov - vytýčenie vlastníckych hraníc pozemkov (vytyčovacie náčrt, protokol o vytýčenie) - vytýčenie stavby - zameranie inžinierskych sietí - polohopis, výškopis pre projekt - zameranie skutočného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovenie tematických máp.

Geodetické a bansko meračské práce: - zameriavanie polohopisu a výškopisu - vytyčovanie stavieb - zameriavanie inžinierskych sietí a prípojok - vytyčovanie hraníc pozemkov - delenie pozemkov - zameriavanie skutočného vyhotovenia stavieb - geometrické plány po rozostavanej či nové stavby - geometrické plány na vecné bremená.

práca: -zemní -odbahňování rybníkov. Doprava, autodoprava: -nákladní.

služby: - klampiarske práce - pokrývačské práce - tesárske práce - montáže hromozvodov, vr. revízne správy - nátery striech a klampiarskych konštrukcií - výškové práce.

služby: - fládrovanie - dekoratívne maľba - reštaurovanie - lakovnícke odborné práce - polychromie - pozlacovanie

Vykonávanie výškových a murárskych prác.

Naša firma Jaroslav Vacek sídliaca v Tábore Vám ponúka všetky výškové práce, a to nátery a umývanie budov a ďalej opravy a montáž konštrukcií a fasád horolezeckou technikou. služby: - nátery a umývanie budov - opravy a montáž konštrukcií - fasádne práce - využitie horolezeckej techniky Sídlime v Tábore na ulici Moskovská 2717.

práca: -výkopové -výkopy inženýrksých sietí.

služby: Rizikové výrub a prierez stromov zatepľovanie budov Opravy a nátery fasád, škárovanie Nátery konštrukcií a dreva Sanácia Skal montáž billboardy Montáž zábran proti vtákom a ochrana zateplenie Automatické závlahy - Hunter Montáž zábran proti snehu Upratovanie snehu, cencúľov a ľadu zo striech a odkvapov Opravy striech a dažďových ...

Plynoinstalační práce, revízie kúrenárske práce Opravy, revízie - plynové kotly vodoinštalačné práce

Kovoobrábanie. kovovýroba: - nábytku z ocele - potrubí- vzduchové, tlakové - konštrukciou - nádrží, cyklónov a síl - z nerezových materiálov Zámočnícke práce. Zakružovanie plechov a profilov. Zváranie metódou Mig- Mag, Tig.

práca: -pokrývačské -zateplování plochých striech, strešných plášťov -střešní hydroizolácie -podlahářské: -pokládka - plávajúce podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

práca: -elektroinstalační -elektromontážní

Naša firma Teptrade Cz so sídlom v okrese Teplice sa zaoberá predovšetkým elektromontážními prácami, slaboprúdové a silnoprúdové, kamerovými a zabezpečovacími systémami. Ďalej vykonávame priemyselnej elektromontáže, automatizácia, meranie a regulácia, revízie elektrických zariadení a elektronické aplikácie LED. Naša činnosť: - ...

Poradenská činnosť: - návrh a posúdenie tepelných izolácií - tepelné straty a spotreba tepla na vykurovanie - riešenie tepelných mostov - letné a zimné stabilita miestností.

Kovovýroba Zbyněk Pokorný sa zaoberá klasickou zákazkovou kovovýrobou podľa Vašich predstáv. Vyrábame zábradlie, mreže na okná i dvere, ploty, brány a rôzne oceľové konštrukcie. Nájdete nás v obci Býčina neďaleko Kněžmost. Kovovýroba, výroba: - kovové ploty - zábradlia - schodisko - mreže na okná, dvere - dverové kovania - kovové ...

Stavebné práce: - rekonštrukcia a prestavby interiérov, bytov, domov a bytových jadier - votavů - kúpeľne na kľúč - sadrokartóny, priečky, podhľady a minerálne podhľady - elektroinštalácia - pokládka plávajúcich podláh - obkladačské práce - maliarske práce .... a ďalšie.

Práca, remeslo: - vodoinštalatérske - kúrenárske - obkladačské - rekonštrukcia kúpelní

Výroba drevených schodov a schodísk: - schody - priame, lomené, podestové, samonosné - zábradlia - madlá - drevené obklady - ďalšie stolárske práce.

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - montáže silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov

Stolárstvo, výroba: - dvere, vráta, okná - terasy - schodisko - nábytok - maringotky

služby: - zemné a výkopové práce - doprava nákladná, kontajnerová - zimná údržba komunikácií a chodníkov