Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

STOLÁRSTVO Jiří VODÁK sa zameriava na ručnú výrobu driev pre stolný tenis nielen pre Európu.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť RIA energy s.r.o. dodáva komponenty pre energetiku aj priemysel. V oblasti energetiky zaisťujeme poradenstvo, dodávky, inštalácie a servis transformátorov a trafostaníc všetkých výkonov.

Stolárstvo Macháček navrhuje a vyrába kuchynské linky, vstavané skrine, schodiská a vybavenie kúpeľní.

Pavol Mátl vykonáva klampiarske, murárske, pokrývačské a tesárske krytiny. Postará sa aj o PVC strešné krytiny vrátane izolácie.

Jiří Kutal sa zameriava na výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti, výrobu dverí, schodov a zábradlí. Stolárstvo Kutal tiež zaistí dodávku sklenených priečok, dverí rôznych veľkostí vrátane kovania.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Spoločnosť KEL-COMSYST s.r.o. sa zameriava na realizáciu a servis kabeláže optických sietí, ďalej dodáva a inštaluje systémy pre komunikáciu v domoch, firmách, školách a úradoch a systémy ozvučenia priestorov. V neposlednom rade sa tiež spoločnosť dokáže postarať o systémy pobočkových telefónnych ústrední a systémy na príjem TV.

Stolárstvo Radek Housar ponúka zákazkovú výrobu nábytku na mieru. Výroba: - kuchynské linky - spálňa - detské izby - vstavané skrine - obývacie steny - kancelársky nábytok - čajové krabičky - krabičky na mince. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoluprácu. Sídlo spoločnosti sa nachádza na adrese ...

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

Návrhy, projekcia, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stenové, podlahové -tepelné čerpadla.

služby: - zámočníctvo, zváranie a obrábanie kovov - výroba vzoriek, návrh na zmenu technológie výroby - spracovanie a kontrola zákaziek - balenie a expedícia

Projekcia, dodávka, montáž: - kúrenie - voda - plyn - kotolne - výmenníkové stanice.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

Predaj, montáž a servis: - elektronické zabezpečovacie, kamerové, prístupové a dochádzkové systémy Výstavba - rozvodné vedenie, štruktúrované siete Predaj a montáž - telekomunikačná technika - pobočkové telefónne ústredne všetkých kapacítdodávka - telefónne prístroje - faxy - záznamníky - stredná trieda až po špičkové digitálne ...

Strechy a stavby od A do Z. Klampiarstvo, zámočníctvo, tesárstvo, pokrývačstvo, murárstvo. Práca: -klampiarske -plechové strešné krytiny LINDAB, RANILLA -falcované plechové krytiny pozink, titánzinok, meď -pokrývačské: -montáž strešnej krytiny BRAMAC, KM BETA, TONDACH -montáž strešných okien, okná, okno VELUX, ...

Práca: - zemné a výkopové práce - terénne úpravy - prípravné a dokončovacie stavebné práce. Doprava.

Výroba: -kostry čalúneného nábytku, vrátane zaistenie čalúnenie -zákazkový nábytok všetkých typov z lamino dosiek. Predaj: -Kuchyňa na mieru, ratanový nábytok, postele, sedacie súpravy, obrazy a dekorácie. -doskový materiál lamino, sololit, akulít, drevotrieska.

Projekčná kancelária. Elektroprojekcia. Elektromontáže, elektromontážne práce. Projekcia, montáže: -elektrické zariadenia -podlahové vykurovanie.

Zastúpenie spoločnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahárske práce, pokládka podlahových krytín. Predaj: - podlahový materiál.