Realizácia priemyselnej strojne hladenej betónovej podlahy. Povrchová a farebná úprava priemyselných podláh. Doprava betónu a čerpanie betónu.

Michal Berka ponúka pokládku obkladov, dlažieb aj podláh. Zameriavam sa na zatepľovanie rodinných domov. Vykonávam dokončovacie stavebné práce. Zaoberám sa dopravou do 3, 5 t.

Elektroinštalácia. Revízia elektro. Havarijná služba. Domáce telefóny. Osvetlenie.

Firma zaisťuje dodávku zliatinových podláh. Realizujeme anhidridové podlahy, betónový poter a penu.

Vykonávame stavby a rekonštrukcie rodinných domov a bytov, tesárske práce, maliarske práce, elektroinštalačné práce, montáže vodo-topo-plyn stavebné práce -rodinné domy na kľúč rekonštrukcia domov a bytov zatepľovanie fasád sadrokartóny plávajúce podlahy zámkové dlažby tesárske práce-tesárstvo pokrývačstvo klampiarstvo montáž strešných ...

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Bulka s.r.o. sa zameriava na klampiarske práce, zateplenie budov, umývanie okien, výrub stromov a na ďalšie výškové práce.

Radek Ulmann vykonáva elektroinštalačné práce, revízie: - revízia - elektrické rozvody, elektrické zariadenia - elektromontážne práce - bleskozvody - revízia

Karel Hladík pracuje v odboroch stolárstva, tesárstva, podlahárstva a pokrývačstva.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. sa zameriava na anhydritové, betónové, priemyselné a vonkajšie podlahy, taktiež si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť INTERFAS s.r.o. z Brna sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, terasové podlahy, drevené obklady a na ďalšie prvky.

Spoločnosť Opravy a Repase s.r.o. sa zameriava na stolárske repasie, lakovnícke práce a opravy okien a dverí.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Jiří Brabec sa zameriava na výrobu dreveného nábytku v privátnych aj verejných priestoroch, renováciu schodísk a na čalúnený nábytok

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.