- úpravy vody - projekcia TZB - hospodárenie s vodou

Firma Milan mihuľa ponúka svojim zákazníkom všetky stavebné a murárske práce, čo zahŕňa všetko od kompletnej stavby rodinných domov, rekonštrukciou objektov až po menšie stavebné úpravy. Špecializujeme sa predovšetkým na zatepľovacie systémy budov a strojné omietky. Máme dlhoročnú prax a skúsenosti. Každé zákazke prikladáme veľký význam a s tým k ...

Kúrenárske práce Montáž - oceľové konštrukcie Drobné murárske práce Zváračské práce Zámočnícke práce Vodoinštalatérske práce

Martin Maňásek sa zameriava na elektroinštalačné práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlov.

Firma sa zaoberá dodávkou zliatinových a priemyselných podláh. Realizujeme liatie anhydritových, cementových a priemyselných strojne leštených podláh. Čerpanie betónu, zhotovenie základných dosiek.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Baránek sa zameriava na renováciu fasád, omietky, lakovnícke práce, nátery, maľby a tapety.

Spoločnosť A+J strechy s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, klampiarske, tesárske a výškové práce.

Spoločnosť Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína bola založená v roku 2016. Ponúka zemné práce, odvoz odpadu a sutiny, kanalizácie. V prípade, že budete mať dopyt pre niektorú z vyššie uvedených činností, neváhajte sa na túto firmu obrátiť. Firma Mahero stavby s.r.o. sídli na ulici K. Schwarza 1375/13 v Novom Jičíne v Moravskosliezskom kraji.

vykonávame: - pilóty vŕtané aj CFA, hlavica, baranenie Larsen, tenkostenné tesniace steny, sanácie zosuvov a hrádzí, konsolidačné štrkopieskové pilóty - zakladanie stavieb, vrátane IG prieskumu a spracovanie projektu.

Spoločnosť Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizácie, rekonštrukcie striech a montáže drevostavieb. Pôsobnosť najčastejšie v regióne Zlínsky kraj - Zlín, Uherský Brod. V odbore pokrývači, tesárstvo, klampiari máme dostatok skúseností, preto sme schopní vyhovieť požiadavkám na kompletnú dodávku strechy či drevostavby. Realizujeme ...

Už 14 rokov pôsobíme v Prahe a okolí ako odborní maliari a natierači. Najčastejšie vykonávame maľovanie bytov, maľovanie kancelárií, nebytových priestorov a rodinných domov v Prahe a okolí do 30km. V rámci natieračských prác ďalej realizujeme taktiež natieranie fasád a natieranie striech či opláštenie rodinných domov a budov. Pokiaľ máte záujem o ...

Stavebné združenie Bendl & Rouče sa zaoberá komplexnou činnosťou v oblasti stavebných prác na kľúč, a to vrátane projekčných a inžinierskych služieb (kompletné spracovanie projektovej dokumentácie, stavebné povolenie, rozpočty stavieb, stavebný dozor). V rámci našej stavebnej činnosti ponúkame aj búracie, zemné a výkopové práce a realizujeme aj ...

Stanislav Žydel sa zameriava na rekonštrukcie domov, bytov a chatiek, realizuje bezbariérové aj klasické kúpeľne a vykonáva elektroinštalačné, vodoinštalačné a murárske práce.

Milan Bláha sa zameriava na zámočnícke práce, zváranie a výrobu oceľových konštrukcií a montáž a servis priemyselných technológií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Realizácia novej strechy. Rekonštrukcia striech. Výroba pergol, prístreškov a altánkov. Klampiarske, tesárske, pokrývačské práce. Izolatérske práce. Murárske práce. Pôsobnosť v oblasti mesta Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolie.

Vrty od 0 do 200 m Vŕtané studne s výstrojom od 110 mm do 225 mm Hydrogeologické prieskumné vrty Sanačné vrty pri odstraňovaní ekologických záťaží Vrty pre tepelné čerpadlá Injektážne vrty a mikropilóty Čerpacie skúšky pre overenie kvality a výdatnosti podzemnej vody vodného zdroja Inžinierskogeologické vrty na prieskum základových pomerov.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo -Dokončovacie stavebné práce -Správa a údržba nehnuteľností

Stavba: - domy na kľúč - základové dosky. Práca: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - montáž strešných okien - opravy striech.