Zakladanie priemyselných, bytových, dopravných či vodohospodárskych stavieb sa nezaobíde bez stavebnej jamy, podzemných diel a prípadného podchytenia existujúceho objektu, ktorý bude odstránený. Zakladanie stavieb pomocou profesionálnej techniky.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia kúpeľní

Činnosť: - zemné a výkopové práce - murárske práce - zakladanie stavieb - demolácia

Činnosť: - preprava sypkých materiálov - nákladná autodoprava Predaj: - piesok - zemina - kačírok

Stavebná činnosť - zakladanie stavieb a prípravné práce - železobetónové výťahové šachty - základové dosky, suterény, stropy.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

-nákup tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj, okrem tovaru vyhradeného zákonom č. 455/1991 Zb., o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov -nakladanie s odpadmi okrem nebezpečných odpadov -Prípravné práce pre stavby

Geotechnické stavby: -zakladanie stavieb vrátane sanácií a rekonštrukcií základových konštrukcií (aj povodne). GEOBET PLUS zaisťuje pomocou vŕtacej techniky WIRTH BO, ROTARY DRILLS HE-75, SIG MOUTNY, CEDIMA a HILTI vykonávanie špeciálneho zakladania ako nových objektov, tak statického zaisťovania existujúcich.

Stavebná činnosť: - zemné a výkopové práce - základové dosky - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - omietky - obklady, dlažby - maliarske a lakovnícke práce - stolárske práce

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - výstavba garáží - základové dosky - zateplenie rodinných domov - poradenstvo v oblasti stavebníctva.

Činnosť: - špeciálneho zakladania stavieb: - záporové paženie - horninové kotvy, klinčekovanie - mikropilóty - trysková injektáž - pilotov.

Predaj: - nástroje na tvorbu www stránok

Stavebná činnosť, výstavba: - nebytová výstavba - stavby občianskej vybavenosti - priemyselné stavby - inžinierske siete, komunikácia - zemné práce - hrubé stavby rodinných domov - základové dosky, zateplenie fasád - terénne a pozemkové úpravy

Stavebná činnosť, výstavba: - inžinierske siete - komunikácia - rekultivácia vodných plôch a tokov - bytová, nebytová - zemné práce - zakladanie stavieb

Špeciálne zakladanie stavieb - mikropilóty - jadrové vŕtanie - zemné a výkopové práce - sanácia stavebných objektov.

Vitajte na stránkach Stránkach Cavali s.r.o Naša stavebná Firma sa zameriava predovšetkým na Zemné a výkopové práce, Terenie upravy, Zakladové dosky, Demolačné práce, Pokládka zámkovej dlažby+obrubníkov, Menšie murárske práce a pomocné práce na stavbách, Maliarske a Lakýrnické práce, vyklizeni Vystavba plotov a oporných múrov.

Činnosť: - výstavba pozemných stavieb - výstavba komunikácií - špeciálne zakladanie stavieb - rekultivácia - výstavba čistiarní odpadových vôd - výstavba kanalizácií - developerská činnosť.

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Projektovanie pozemkových úprav -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a ...

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, ...

Realizácia projektov: - záhradné drevostavieb, - pergoly na kľúč, - detské ihriská, - altány, - zimné záhrady, - terasy, - ploty, - domčeky a chatky, - drevený nábytok, - hojdačky a preliezky pre detské ihriská, - ploty, - brány, - zátišie záhrad.

Služby: -výstavba RD domov na kľúč -hrubé stavby -základové dosky -zatepľovanie domov polystyrénom -výmeny okien -reklamná grafika na fasády -bytové jadrá na kľúč -renovácia a rekonštrukcia bytov -revitalizácia panelových domov.

Prípravné práce pre stavby a murárstvo