Rekonštrukcia kúpeľní sa často vykonáva v rámci rekonštrukcie bytového jadra. Bude zabezpečená výmena dlaždíc, výmena umývadla, vane aj sprchy, výmena elektroinštalácie aj vodoinštalácie, maliarske aj obkladačské práce. Súčasťou je aj finálna upratovanie.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jadrá (jadro) na kľúč (vybúranie umakartového jadra a výstavba nové z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyne (kuchyňa) a sociálne zariadenie v RD -obkladačské práce, obkladanie kúpeľne -vnútorné obklady, obloženie stien, mozaiky -vnútorné a vonkajšie dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

Kúpeľne, interiéry. -pokládka podláh - obklady -vodoinstalatérské práce -montáž odpadov -topenářské práce -malířské a natieračské práce i.

Stavebné práce, stavebníctvo, výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, rodinný dom, a bytových jadier na kľúč, bytové jadrá, obkladačské a kamenárske práce či montáže fasádnych systémov, fasády.

Vodoinštalačné práce: -obkladačské práce -inštalatér -plynové kotly -montáž rozvodov vody, kúrenia, plynu -podlahového vykurovania -rekonštrukcia kúpeľní.

Vykonávame stavby rodinných domov, sanujeme a izolujeme stavby, zatepľujeme fasády. Renovujeme kúpeľne, pokladáme obklady a dlažby v interiéroch aj exteriéroch.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, bytov a drevostavieb na kľúč. Stavebná firma: - rekonštrukcia na kľúč aj čiastkové práce - stavebné a murárske práce, opravy a rekonštrukcie Vašich domov, bytov i záhrad - realizácia kazetových podhľadov priečok, predstien, rekonštrukcia bytového jadra i podzemných stavieb Položíme dlažbu v ...

Práca: -stavebné -rekonštrukcia -výstavba rodinné domy, byty -rekonštrukcia bytové jadro, kúpeľňa.

Firma Oldřich Král vykonáva všetky murárske a stavebné práce. Realizujeme rekonštrukcie bytov, bytových jadier, sadrokartonárske, obkladačské a maliarske práce, pokládku zámkovej dlažby, výstavbu plotov a máme skúsenosti aj so stavbou vonkajších terás. Sídlime vo Višňové, okres Znojmo. Naša činnosť:  - murárske práce  - rekonštrukcia ...

Vykonávame kompletné stavebné činnosť. Zatepľujeme rodinné domy a byty. Renovujeme strechy a zaistíme kompletné pokrývačské a tesárske práce. Rekonštruujeme bytové jadrá.