Rekonštrukcia kúpeľní sa často vykonáva v rámci rekonštrukcie bytového jadra. Bude zabezpečená výmena dlaždíc, výmena umývadla, vane aj sprchy, výmena elektroinštalácie aj vodoinštalácie, maliarske aj obkladačské práce. Súčasťou je aj finálna upratovanie.

Naša spoločnosť so sídlom v okrese Beroun sa zameriava na kompletnú stavebnú činnosť. Špecializujeme sa predovšetkým na rekonštrukcie bytových jadier, vr. kúpeľní a kuchýň. Ďalej vykonávame zatepľovanie fasád, všetky murárske práce, ako napríklad votavů, strojné omietky, minerálne podhľady a stavbu sadrokartónových priečok. Môžete sa na nás ...

Kompletné rozvody vody, voda, odpadov, kúrenie. Murárske a obkladačské práce, murár. Bytové jadrá, jadro, kúpeľne, rekonštrukcia kúpeľní, vane, batérie, bojlery. Kotly, kotol, radiátory.

Firma Staviga CZ, s.r.o. v Zlíne s viac než 20-ročnou tradíciou v odbore stavebníctva vykonáva výstavbu, rekonštrukcie a opravy rodinných domov i ostatných budov. - zemné a výkopové práce, výmurovky obvodového muriva a priečok, betonáže základovej dosky - zateplenie fasády, vnútorné aj vonkajšie omietky, izolácie striech a stropov, dodávka ...

Naša firma sa zameriava na všetky stavebné a murárske práce. Ponúkame napríklad výstavbu domov, rekonštrukciu bytov, domov a bytových jadier vrátane všetkých pridružených prác, prípravné a dokončovacie stavebné práce a ďalšie. Pôsobíme predovšetkým v okrese Nymburk.

Ponúkam murárske práce rekonštrukcia kúpeľní obklady a dlažby, štuku a perlinku maľovanie domov aj bytov rozvody vody elektriny. Strechy.Viac informácií na e-maile na WhatsApp či po telefóne.

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

Inštalatérske práce a obrábanie Voda - kúrenie - plyn Inštalatérske práce: - vodoinštalácia - nové rozvody (plast, meď, pozink) - rekonštrukcia (plast, meď, pozink) - opravy a výmeny vodoinštalačného zariadenia - montáž a výmena vodomerov na studenú a teplú vodu - kanalizácia - výmeny, opravy, čistenie ležatého i stúpacieho ...

Obkladačství a pokladačství. Rekonštrukcia bytov, kúpeľní, bytových jadier. Rekonštrukcia podlahy: - pokládka podláh z vinylu, plávajúce a drevené podlahy, marmoleum, PVC linoleum0 Výstavba plotov. Maliarske práce.

Na výkup bytov, rodinných domov a ich následné rekonštrukcie sa zameriava firma G2 Rekonstrukce s.r.o. Zlín. Vykonávame predovšetkým kompletné aj čiastočné prestavby bytov, kúpeľní, bytového jadra a rekonštrukcie RD v regióne Zlínsky kraj. Výhodný výkup nehnuteľností – rodinné domy aj byty vykúpime až za 120% odhadnej ceny. Vykupujeme aj byty ...

Stavba kúpeľní na mieru a rekonštrukcia v rodinných domoch, bytoch a panelákoch. Montáže: - vody, kúrenia, kanalizácie a plynu ako pre rodinné domy, bytové domy, tak aj pre výrobné haly - podlahového vykurovania, solárnych systémov, tepelných čerpadiel, centrálnych kotolní.

Rekonštrukcia: -bytové jadrá -kúpeľne