Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

Nákladná doprava Opravy vozidiel a stavebných strojov Pozemné stavby Zemné a žeriavnícke práce Požičovňa Bazár

Práca: -zateplenie domov a fasády -rodinné domy na kľúč -prestavby bytových jadier -rekonštrukcia budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemné a výkopové práce

Práca: -stavebné -nátery, opravy fasád -pokrývačské -zatepľovanie stavieb -dlažby, obklady. Aktuálny kontakt nedohľadaný.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Výstavba: - rodinné domy - priemyselné objekty - zatepľovanie objektov - rekonštrukcia budov.

Vykonávame všetky stavebné práce so zameraním na malé, stredné aj veľké zákazky. Staviame rodinné domy, hrubé stavby aj stavby na kľúč. Vykonávame rekonštrukcie starších domov, zateplenie obvodových a stropných častí, tepelnú izoláciu.

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenár - plynoinštalácia - realizácia a rekonštrukcia kúpeľní - rozvody centrálneho vysávania - čistenie kanalizácie

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Výroba: -stavebné práce -rekonštrukcia. Kancelária a sklad: Jihlavská 1147/6, 59101 Žďár nad Sázavou

Výroba: -hydroizolácia základov a pivníc -izolácia proti radónu -hydroizolácia plochých striech vrátane zateplenia. -rekonštrukcia plochých striech -hydroizolácia terás, balkónov -realizácia zelených striech -izolácia výrobných a predajných hál -izolácia proti ropným a iným nebezpečným látkam -izolácia silážnych žľabov, nádrží a čističiek.

Výroba, práca: - murárstvo - rekonštrukcia aj novostavby - všetky murárske práce - obklady a dlažby - vonkajšie krby - poradenská činnosť.

SOLSTAV sa zameriava na stavby a strechy na kľúč, murárske a zemné práce, rekonštrukcia pôd a mnoho ďalšieho.

Stavebná a montážna spoločnosť STAVOPLAST spol. s r.o. pôsobí na trhu od roku 1991. Hlavnou činnosťou firmy sú kompletná aj čiastková revitalizácia bytových domov. Ďalej sa zaoberá dodávkami a montážami vodovodného a kanalizačného potrubia. Pôsobnosťou firmy je celé územie Českej republiky. Naše služby: - zateplenie a fasády - čistenie a ...

Výroba, práce: -zednické -stavebné -zateplování fasád -půdní vstavba.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - projekčná činnosť.

zatepľovanie fasád projektová činnosť zemné práce Stavebná činnosť Výstavba RD na kľúč

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - zemné práce - inžinierske siete

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebníctva a špecializuje sa predovšetkým na zateplenie fasád, ďalej vykonáva rekonštrukcie, základové dosky a hrubé stavby.

Stavebná činnosť - realizácia a rekonštrukcia stavieb - drevostavby - pokrývačské práce - klampiarske práce - hydroizolácia - zateplenie.

Stavebná činnosť - zatepľovanie budov - tepelnej izolácie fasád - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - votavů - klampiarske a pokrývačské práce.

Spoločnosť Systémové stavby, s.r.o. zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na zatepľovanie a revitalizácia stavieb a striech, rekonštrukcia balkónov a terás a požičiavanie lešenia.

služby: -v odbore stavebníctva -organizace a riadenie stavieb chalúp na Vysočine.

Spoločnosť KOMSTAV Profi s.r.o. so sídlom v okrese Žďár nad Sázavou sa už viac ako 20 rokov zaoberá výstavbou rodinných domov na kľúč. Svojim zákazníkom ponúkame implementácie komplexných stavieb a rekonštrukcií od základov až po strechu, vrátane rekonštrukcií bytových jadier na kľúč za použitia stavebného materiálu zn.Velox. Zaoberáme sa tiež ...

Stavebná a obchodná spoločnosť: - dodávky rodinných domov na kľúč - výstavba a rekonštrukcie bytových domov - vykonávanie zatepľovanie objektov - revitalizácia a výstavba priemyselných objektov - projekčné činnosti - výstavba všetkých inžinierskych sietí - inžinierska činnosť a poradenstvo v stavebníctve.

Stavebno montážne práce: - občianske, bytové, poľnohospodárske a priemyselnej výstavby - opravy a rekonštrukcie historických i kultúrnych pamiatok - murárske, zemné a betonárske práce - obklady, dlažby - tepelnej izolácie - hydroizolácia - omietky - strechy.

Zaoberáme sa bytovou a nebytovou výstavbou a tiež rekonštrukciami stavieb. Svojim zákazníkom môžem ponúknuť širokú škálu stavebných prác. Vykonávame výstavbou rodinných domov na kľúč, nadstavby, prístavby a tiež prestavby a rekonštrukcie. Rovnako poskytujeme služby v oblasti nebytovej a priemyselnej výstavby a realizujeme sadrokartonárske ...