Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

František Uhlíř sa zameriava na stavebné práce, murované jadrá, rekonštrukciu bytových jadier a ďalších objektov, zateplenie fasád a na drevostavby.

Michael Pavlidis sa zameriava na murárske, obkladačské, stavebné práce a rekonštrukcie bytových jadier.

Pavel Jambor sa zameriava na stavebné, maliarske a murárske práce, rekonštrukcie, stavbu sadrokártónov a výstavby domov na kľúč.

Roman Rosecký sa zameriava na murárske práce, opravy bytových jadier, sadrokartóny, zateplenie a obklady.

Martin Laštůvka prevádzkuje stavebnú firmu so zameraním na stavby a rekonštrukcie domov, obkladačské a sadrokartonárske práce a zateplenie fasád.

Zaisťuje, vykonáva: -stavby -výkopové a zemné práce -odvoz sutiny, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -prevoz stavebného materiálu -projektová dokumentácia, rozpočet.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Ponuka projektovej práce. -projektová činnosť vo výstavbe -územné plánovanie a urbanizmus -zelená úsporám

Stavby, práca: -priemyselné a inžinierske staviteľstvo -občianske budovy -budovy na bývanie -rekonštrukcia pamiatkovo chránených objektov -nízko energetické domy

Vykonáva: -stavby na kľúč vrátane projektovej dokumentácia -rekonštrukcia -montáž-sadrokartóny, podkrovné vstavby -zatepľovanie budov, fasády -všetky obklady, dlažby -všetky práce vodoinštalačnej, elektroinštalačné, kúrenárske -montáž zabezpečovacej techniky-alarmy kamerové systémy, domáce telefóny -murované bytové jadrá ...

realizácia stavieb, odstraňovanie stavieb, inžinierska činnosť, rozpočty a kalkulácie, sprostredkovanie, obchod, doprava, zemné práce, odvodňovanie, pilotáže, drvenie stav.odpadu

Stavebná firma -bytové a nebytové interiéry -sadrokartónové konštrukcie -pôdne vstavby -obklady a dlažby -zateplenie fasád -rekonštrukcia strešných plášťov a bytových jadier. - pokladanie obkladov a dlažieb.

Práca: -zatepľovanie budov. -revitalizácia, opravy panelových domov. Požičovňa, prenájom: -rúrkové lešenie.

Činnosť: - stavebné práce - zemné práce - úpravy pozemkov - geodetické práce.

Stavebná činnosť: -stavby na kľúč -rekonštrukcia rodinných domov -renovácia -opravy a údržba -zatepľovanie.

Dodávka a montáž: -výroba krovov vrátane montáže -výroba pohľadových krovov vrátane náterov -klampiarske práce -pokrývačské práce -kompletné dodávky stavieb -zatepľovanie stavieb -rekonštrukcia stavieb -pôdne vstavby.

Služby: -stavebné práce celkov na kľúč -rekonštrukcia, opravy -inžinierske siete -zatepľovanie rodinné domy -farbenie fasád, dodávka farieb -doprava sklápacie vozidlá. -zemné práce. Činnosť: -reklamné -propagačné.

Rekonštrukcia a modernizácia objektov. Zatepľovanie. Stavby na kľúč. Predaj a prenájom lešenia HAKI. Nátery fasád. Nákup a predaj dreva. Pestovateľské pálenie ovocia.

Stavebná činnosť: stavby a rekonštrukcie (bytové, občianske a priemyselné objekty). Vykonávanie: -jednotlivé stavebné profesie (murník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba vrátane dodávky -liate povrchy, vyrovnanie podláh -obklady -omietky -fasády, zatepľovanie fasád -krovy -pokladanie strešnej krytiny -vstavby, nadstavby, ...

Orest Ivasyuk sa zameriava na murárske, búracie a obkladačské práce, rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní, stavby komínov a krbov, pokladanie dlažby a mnoho ďalšieho.

Zatepľovanie fasád. Pokládka - dlažby. Rekonštrukcia byty a domy.

Výroba, montáž: - konštrukčné drevostavby - zrubové, zrubové stavby - reštauračné stavby - murované stavby - rekonštrukcia - okná, dvere, vráta - schody, podlahy, zábradlia - kuchyňa, nábytok - reštauračný nábytok - fasádne systémy.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Predaj prírodného a umelého kameňa, štrku a piesku. Prevádzkareň: Karlov 1119; 594 01 Veľké Meziříčí

Stavebná firma. Realizácia, výstavba: - občianske stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, prestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonštrukcia inžinierskych sietí. Demolačné práce, demolácie.

Spoločnosť AKVAMONT, spol. s r.o. sa zameriava na dodávky a montáže plastového potrubia, inštalácie a rekonštrukcie elektroinštalácie, rekonštrukcie bytových jadier a dodávku a montáž solárnych zariadení.

Výroba: -stavebná firma -stavba rodinných domov -stavba priemyselných objektov.