Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

Stavebné práce: - stavby na kľúč - rekonštrukcia a opravy objektov - elektromontáže vrátane revízií - autodoprava.

Stavebná firma K-Invest plus s.r.o. vykonáva kompletné dodávky stavebných prác vrátane stavieb na kľúč. Sústredíme sa predovšetkým na dodávku rodinných domov či rekonštrukciu a zatepľovanie fasád nielen v Prostějove, ale tiež sa zameriavame na lokality ako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavebné a murárske práce vykonávajú naši vlastní ...

Spoločnosť Elektropráce Spáčil s.r.o. vykonáva stavebné a elektromontážne práce. Zaoberáme sa širokým okruhom činností, ktoré zahŕňajú kompletnú realizáciu rodinných domov na kľúč, výstavbu výrobných a priemyselných hál, či revitalizáciu panelových domov. Ďalej ponúkame montáže a servis slaboprúdových, silnoprúdových alebo inteligentných ...

Firma Rudolf Malina pôsobí už od roku 2003 a zameriava sa na stavebné práce. Zariadime Vám všetko od rekonštrukcie bytových jadier až po zateplení budov. Ďalšou našou špecializáciou sú plastové aj hliníkové okná a tiež interiérové dvere. Predaj, montáž, servis, oprava: - kvalitné okná a dvere - plastové okná, dvere - okná hliníková, dvere - ...

Realizácia stavieb: - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč - nízkoenergetické podlahové vykurovanie - solárne systémy - zateplenie fasád.

Sme stavebná firma, ktorá sa zaoberá kompletné stavebnou činnosťou a generálny dodávkou stavieb a to ako v bytovej a občianskej výstavbe, tak aj v priemyselnej výstavbe. služby: - kompletná stavebná činnosť, - generálna dodávka stavieb, - novostavby, rekonštrukcie, - zatepľovanie budov, bytov, domov, škôl, - strechy - tesárske, ...

Spoločnosť Josef Morkus sa zaoberá realizáciami stavieb z prírodných ale aj konvenčných materiálov. Najmä potom hlinenými omietkami, škárovaním dreveníc, konopnými izoláciami, marockým štukou a súvisiacimi činnosťami pri rekonštrukciách starých domov, pamiatkových objektov, alebo stavbe nového nízkoenergetického domu. Prax v odbore a znalosť ...

Stavba, dodávka, montáž, projekcia, oprava, rekonštrukcia: - technologické celky - čerpacie stanice - úpravy vôd - čistiareň odpadových vôd - zariadenie vodojemov. Výroba: - čistiarne odpadových vôd pre rodinné domy, hotely - komponenty z plastov - zásobné nádrže, kalojemy, nádrže, poklopy, septiky - plasty PE, PP.

Krby. Zatepľovanie - kontaktný alebo bezkontaktný EKORAW - stavby - rodinné domy - budovy. Schodisko. Sadrokartóny. Zemné práce - výkopové práce. Rekonštrukcia - obklady - dlažby. Realizácia a rekonštrukcia - RD. Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá.

Stavebná spoločnosť: - stavby občianskej výstavby - priemyselné stavby - inžinierske siete - rekonštrukcia občianskych i priemyselných budov - špeciálne výmurovky pecí z šamotových tehál.

T&D Stavebné s.r.o. je rodinná firma, ktorá realizuje komplexnú stavebnú činnosť, počnúc stavbou plotov, rekonštrukciou bytov, budovanie terás končiac.

Silwer BLACK, s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie nehnuteľností, technologické vybavenie a informačné technológie pre administratívnu a technickú správu nehnuteľností.

Spoločnosť VAJKOL s.r.o. je stavebná firma, ktorá sa zameriava na rekonštrukcie, modernizácie a stavby bytových a nebytových priestorov.