Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

Stavebná firma, výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - bytové a komerčné budovy - opravy, zatepľovanie fasád - opravy balkónových konštrukcií - pokládka zámkovej dlažby.

práca: -výstavba rodinných domov -rekonstrukce rodinných domov -dokončovací práce -interiéry.

činnosť: - stavby a rekonštrukcie budov.

Stavebná činnosť: - stavba rodinných domov - rekonštrukcie bytových jadier - vnútorné a vonkajšie omietky (hrubé, štukové, šľachtené, sanačné) - rekonštrukcia budov - opravy balkónov a komínov - kladenie zámkových a plošných dlažieb - fasády - obkladačské a sadrokartonárske práce - zatepľovanie fasád polystyrénom aj minerálnou vatou - ...

Novostavby, Rekonštrukcia, Pôdne vstavby, Fasády Kompletný HSV-PSV

Firma Lotabel poskytuje komplexné služby v oblasti správy a údržby nehnuteľností s dlhoročnou praxou. Zaoberáme sa kompletnými rekonštrukciami domov a bytov vrátane el. a plynových rozvodov. Zároveň zabezpečujeme kompletné údržbárske práce všetkého druhu.

Stavebná činnosť. Stavba, rekonštrukcia: -bytové domy -Priemyselné, poľnohospodárske, občianske, inžinierske stavby, siete. Sklad, predaj, bazár, stavebniny: -stavebné materiál.

činnosť: - stavebné a montážne - obchodný - doprava a mechanizácia - čiastkové poddodávky - montáže oceľových konštrukcií a pod.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia

činnosť: - murár, murárstvo - rekonštrukcia - rekonštrukcie bytových jadier - sadrokartonárske práce - obklady, dlažby

Komplexná dodávka: - novostavby - stavby rodinných domov na kľúč. rekonštrukcia: - bytové, nebytové - interiéry.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Vykonávame všetky stavebné práce, ako je zatepľovanie fasád, murovanie či búranie priečok, rekonštrukcia bytového jadra, pokládka dlažby a obkladov, úprava omietok, pokládka zámkovej dlažby a rekonštrukcia príjazdových ciest a mnoho ďalšieho.

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier - montáže zatepľovacích systémov a sadrokartónu

Stavebné práce: - rodinné domy vrátane inžinierskych sietí - stavby na kľúč - inžinierske siete - fasády - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov - zateplenie objektov.

Stavebná firma MISAD - Miroslav Kubeš vykonáva kompletné stavebné práce. Zameriavame sa na opravy a rekonštrukcie domov, bytov a panelákov, zateplenie, opravy kúpeľní, montáž sadrokartónu, opravy striech a mnoho ďalších stavebných prác. Sídlime v obci Lišov, okres České Budějovice. Stavebná činnosť, práce: - rekonštrukcia, stavebné úpravy ...

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zaoberáme sa stavebnými a natieračskými prácami, zatepľovaním fasád a tiež predajom farieb a lakov nielen v Šumperku, ale aj v Košiciach. Zameriavame sa na tieto služby: - stavebná činnosť (rekonštrukcia, výstavba) - revitalizácia bytových a nebytových domov - revitalizácia panelových ...

služby: - technický dozor stavieb - komplexné dodávky stavieb - novostavby, rekonštrukcie.

Murárske práce: -vyzdívky. -venkovní, vnútorné omietky. -strojní omietky. -zateplování fasád. -obkladačské, pokladanie kameňov. -bourací práce.

Realizácia na kľúč: - bytové interiéry - vybavenie čistých priestorov, laboratórií - vybavenie kancelárií i komerčných priestorov.

Stavby, stavebná činnosť: - realizácie stavieb - rekonštrukcia objektov - bytová výstavba - priemyselné stavby. Pobočka Praha: - adresa: Na Vypichu 1214/12, 162 00 Praha 6 - Břevnov - tel. 602 544 402. Pobočka Ostrava: - adresa: Stanislavského 356, 721 00 Ostrava-Svinov - tel. 596 967 983.

Pobočka. Stavby, stavebná činnosť: - realizácie stavieb - všetky stavebné práce - elektroinštalácia - rekonštrukcie bytových domov, komerčných priestorov - novostavby.

Dodávame a montujeme plastové okná, eurookná, žalúzie, parapety, siete proti hmyzu a rolety. Vykonávame servis okien všetkých značiek.

Služby, remeslo: -malířské a natieračské práce -zateplování fasád -zednické práce -rekonstrukce, novostavby -fasády. Predaj a montáž: -všetky druhy žalúzií. služby: -nákladní autodoprava do 3, 5 tony