Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

Vykonávame stavebné práce všetkého druhu. Spoločnosť SVOBODA, spol. s r.o. sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame bytovú a nebytovú výstavbu, stavbu rodinných a bytových domov a tiež komerčné výstavbu. Zameriavame sa takisto aj na rekonštrukcie domov a bytov. V ...

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce: -rekonstrukce objektov -výstavba pôdnych bytov -realizace opáštění hál -sádrokartonové systémy -predaj komponentov suchej výstavby a zatepľovacie systémov.

Zatepľovanie domov. Prípravné práce. Výmena balkónov. Výmena okien a dverí.

Realizácia stavieb. Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe. Výroba, montáže strojných zariadení.

Nákladná autodoprava, zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. V oblasti nákladnej autodopravy sa špecializujeme prepravu materiálu, odpadov, sutín, piesku, štrku, betónu, zeminy a paletovaných aj nepaletovaných výrobkov. Ďalej vykonávame zemné a výkopové práce. Zaistíme výkopy základov a základových pásov, hĺbenie rýh pre inžinierske ...

Spoločnosť SVAPO, s.r.o. sa už viac ako dvadsať rokov venuje stavebnej činnosti. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, komerčné i bytovú výstavbu, rekonštrukcie, zatepľovanie, sadrokartonárske práce, podhľady a priečky. Ďalej tiež vykonávame zámočnícke práce a dodávame strešné okná a žalúzie. Sídlime na adrese Skořepka 336/15, ...

Spoločnosť VIPSTAVBY s.r.o. vykonáva komplexné stavebné práce na kľúč. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, rekonštrukcie, nebytovú výstavbu ale aj priemyselné stavby. Nájdete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonštrukcia - zatepľovanie budov - priemyselné ...

Realizácia stavieb, prístavieb, rekonštrukcií, garáží, podkrovné vstavby a striech. Postará sa o záhradné práce, altány na mieru, zámkové dlažby.

Návrhy a realizácie špeciálnych fasád a interiérových prvkov. Imitácia kameňa, dreva a iných materiálov do exteriérov a interiérov. Malé stavby z izolačných panelov. Dodávky a montáž oceľových konštrukcií. Odvetrávanie fasády.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavebná firma, práca: -izolačné a zatepľovacie systémy - sadrokartónové konštrukcie a vnútorné omietky -sadrokartónové -rekonštrukcia -zateplenie -fasády -omietky -kameňové obklady -sanácia vlhkého muriva -tapety. Predaj, dovoz: - stavebného materiálu. do 30 km.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Zdeněk Osoha vykonáva výkopové a stavebné práce. Vykonávam výkopy bazénov, čističiek, nádrží, pivníc, plotov, prípojok do hĺbky 2 metrov pre káble, kanalizáciu a plynové potrubie. Poskytujem prípravné práce pre zakladanie aj dokončenie stavieb, úpravy terénu a ďalšie výkopové a zemné práce podľa požiadaviek zákazníka. Ponúkam tiež rôzne stavebné ...

Sme zohraný a skúsený tím remeselníkov, ktorý vykonáva rekonštrukcie po celom území SR. Medzi naše prednosti patrí rýchlosť, slušné konanie a dlhoročné skúsenosti v obore.

Rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier. Realizujeme interiéry. Dodávame aj montujeme kuchynské linky či podlahy. Predajňa - Uherské Hradište, Vodné. Predaj: - sanitárna keramika - ukážkové podlahy.

Činnosť: - stavebná a inžinierska - stavby na kľúč - rekonštrukcia - športové stavby, ihriská na rôzne druhy športov - zatepľovanie objektov - kanalizácia, dopravná komunikácia - terénne úpravy.

Stavebná činnosť, služby: - stavby rodinných domov a bytových objektov - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpelní - inžiniering - stavebná projekcia

Stavebná činnosť: - rodinné domy - výrobné haly - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - plynoinštalačné práce, inštalatérske práce, kúrenárske práce.

Stavebná firma. Stavebné a murárske práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. rekonštrukcia: - domov, bytov - kúpeľní, kuchýň, bytových jadier. Zatepľovanie fasád, budov.

činnosť: - montáž tepelnej izolácie - zateplenie fasád, striech, stropov - rekonštrukcia kúpelní - stavby rodinných domov - stavby a rekonštrukcie bytových a nebytových priestorov - rekonštrukcia balkónov a terás - ploty a zámkovej dlažby.

Zateplenie budov, stavebná firma, stavebné práce: -rodinné domčeky na kľúč -Byť -půdní vstavby, nadstavby -zateplení budov -rekonstrukce, prestavby: -bytová jadra -Kúpeľňa. práca: -malířské -natěračské -montáž sadrokartónu.

Studio interiérový dizajn. Realizácia, poradenská činnosť, dodávka, montáž. Remeselné práce: -truhlářství -podlahářství -zednictví -malířství -natěračství. Zákazková výroba, nábytok na zákazku: -Byť -Kancelária -Hotely -školy. Realizácia interiérov na kľúč. Rekonštrukcia bytu a domu. Bytový dizajn. Výroba nábytku.

Stavebné a murárske práce: - výstavba nových rodinných domov - rekonštrukcie stavieb či bytov, bytových jadier - realizácia kúpeľní, obklady a dlažby - zatepľovanie rodinných domov s programom Zelená úsporám - votavů - búracie práce, likvidácia sutiny a odpadov

Spoločnosť Destrea s.r.o. so sídlom v Brne realizuje novostavby, opravy a rekonštrukcie objektov, geotechnickú, projekčné a statickú činnosť vrátane stavebného dozoru, a tiež navrhuje železobetónové konštrukcie.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - bungalov na kľúč - rekontrukce bytov - rekonštrukcie bytových jadier - priemyselné stavby - zatepľovanie - sadrokartonárske práce - zemné a výkopové práce Pôsobnosť - Ústí nad Orlicí, Choceň, Vysoké Mýto, Žamberk, Svitavy, Česká Třebová, Litomyšl