Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

Murárstvo, stavebníctvo, pôdne vstavby, novostavby, rekonštrukcie domov, zemné práce pre kraj Vysočina, oblasť Třebíča Vám zabezpečí firma Stavitelství Ing. Pavel Kudláč. Naša stavebná firma sa zaoberá inžinierskymi a stavebnými prácami. Zameriavame sa na zemné práce, inžinierske stavby, občianske stavby, strechy, pôdne vstavby, fasády a ...

Vykonávame stavebné práce všetkého druhu. Spoločnosť SVOBODA, spol. s r.o. sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame bytovú a nebytovú výstavbu, stavbu rodinných a bytových domov a tiež komerčné výstavbu. Zameriavame sa takisto aj na rekonštrukcie domov a bytov. V ...

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce: -rekonstrukce objektov -výstavba pôdnych bytov -realizace opáštění hál -sádrokartonové systémy -predaj komponentov suchej výstavby a zatepľovacie systémov.

Zatepľovanie domov. Prípravné práce. Výmena balkónov. Výmena okien a dverí.

Realizácia stavieb. Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe. Výroba, montáže strojných zariadení.

Nákladná autodoprava, zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. V oblasti nákladnej autodopravy sa špecializujeme prepravu materiálu, odpadov, sutín, piesku, štrku, betónu, zeminy a paletovaných aj nepaletovaných výrobkov. Ďalej vykonávame zemné a výkopové práce. Zaistíme výkopy základov a základových pásov, hĺbenie rýh pre inžinierske ...

Spoločnosť SVAPO, s.r.o. sa už viac ako dvadsať rokov venuje stavebnej činnosti. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, komerčné i bytovú výstavbu, rekonštrukcie, zatepľovanie, sadrokartonárske práce, podhľady a priečky. Ďalej tiež vykonávame zámočnícke práce a dodávame strešné okná a žalúzie. Sídlime na adrese Skořepka 336/15, ...

Spoločnosť VIPSTAVBY s.r.o. vykonáva komplexné stavebné práce na kľúč. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, rekonštrukcie, nebytovú výstavbu ale aj priemyselné stavby. Nájdete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonštrukcia - zatepľovanie budov - priemyselné ...

Realizácia stavieb, prístavieb, rekonštrukcií, garáží, podkrovné vstavby a striech. Postará sa o záhradné práce, altány na mieru, zámkové dlažby.

Návrhy a realizácie špeciálnych fasád a interiérových prvkov. Imitácia kameňa, dreva a iných materiálov do exteriérov a interiérov. Malé stavby z izolačných panelov. Dodávky a montáž oceľových konštrukcií. Odvetrávanie fasády.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavebná firma, práca: -izolačné a zatepľovacie systémy - sadrokartónové konštrukcie a vnútorné omietky -sadrokartónové -rekonštrukcia -zateplenie -fasády -omietky -kameňové obklady -sanácia vlhkého muriva -tapety. Predaj, dovoz: - stavebného materiálu. do 30 km.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Zdeněk Osoha vykonáva výkopové a stavebné práce. Vykonávam výkopy bazénov, čističiek, nádrží, pivníc, plotov, prípojok do hĺbky 2 metrov pre káble, kanalizáciu a plynové potrubie. Poskytujem prípravné práce pre zakladanie aj dokončenie stavieb, úpravy terénu a ďalšie výkopové a zemné práce podľa požiadaviek zákazníka. Ponúkam tiež rôzne stavebné ...

Sme zohraný a skúsený tím remeselníkov, ktorý vykonáva rekonštrukcie po celom území SR. Medzi naše prednosti patrí rýchlosť, slušné konanie a dlhoročné skúsenosti v obore.

Rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier. Realizujeme interiéry. Dodávame aj montujeme kuchynské linky či podlahy. Predajňa - Uherské Hradište, Vodné. Predaj: - sanitárna keramika - ukážkové podlahy.

Činnosť: - stavebná a inžinierska - stavby na kľúč - rekonštrukcia - športové stavby, ihriská na rôzne druhy športov - zatepľovanie objektov - kanalizácia, dopravná komunikácia - terénne úpravy.

Stavebná činnosť, služby: - stavby rodinných domov a bytových objektov - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpelní - inžiniering - stavebná projekcia

Stavebná činnosť: - rodinné domy - výrobné haly - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - plynoinštalačné práce, inštalatérske práce, kúrenárske práce.

Stavebná firma. Stavebné a murárske práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. rekonštrukcia: - domov, bytov - kúpeľní, kuchýň, bytových jadier. Zatepľovanie fasád, budov.

činnosť: - montáž tepelnej izolácie - zateplenie fasád, striech, stropov - rekonštrukcia kúpelní - stavby rodinných domov - stavby a rekonštrukcie bytových a nebytových priestorov - rekonštrukcia balkónov a terás - ploty a zámkovej dlažby.

Zateplenie budov, stavebná firma, stavebné práce: -rodinné domčeky na kľúč -Byť -půdní vstavby, nadstavby -zateplení budov -rekonstrukce, prestavby: -bytová jadra -Kúpeľňa. práca: -malířské -natěračské -montáž sadrokartónu.

Studio interiérový dizajn. Realizácia, poradenská činnosť, dodávka, montáž. Remeselné práce: -truhlářství -podlahářství -zednictví -malířství -natěračství. Zákazková výroba, nábytok na zákazku: -Byť -Kancelária -Hotely -školy. Realizácia interiérov na kľúč. Rekonštrukcia bytu a domu. Bytový dizajn. Výroba nábytku.

Stavebné a murárske práce: - výstavba nových rodinných domov - rekonštrukcie stavieb či bytov, bytových jadier - realizácia kúpeľní, obklady a dlažby - zatepľovanie rodinných domov s programom Zelená úsporám - votavů - búracie práce, likvidácia sutiny a odpadov

Spoločnosť Destrea s.r.o. so sídlom v Brne realizuje novostavby, opravy a rekonštrukcie objektov, geotechnickú, projekčné a statickú činnosť vrátane stavebného dozoru, a tiež navrhuje železobetónové konštrukcie.