V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Práca: -tesárske, -klampiarske -pokrývačské -novostavby, rekonštrukcia. Výroba: -drevené krovy -záhradný nábytok -záhradné doplnky -altány -perogly -montáž strešných okien -montáž z vlastného materiálu zákazníka.

Výroba: -pergola -drevené stropy -drevené schodiská (nielen zo starých trámov MASIV- vhodné do rekonštruovaných starých domov, statkov, hradov atp.-autentickosť -záhradný nábytok -lavice a stoly do vínnych pivníc.

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov. Rekonštrukcia zložitejších fasád, so zameraním na objekty v chránených pamiatkových zónach. Kompletné opravy staršej bytovej aj nebytovej zástavby.

Stavby,stavebné práce: -sanácia (hydroizolácia)-vlhké murivo -statické zabezpečenie objektov -lokálne čistenie fasád.

Práca: -tesárske - na historických a nových objektoch. Montáž: -všetky typy krovov, strešných vikierov a viazaných konštrukcií. Zakladanie stavieb, debnenie základov, stropov, schodísk, bazénov a nosných železobetónových konštrukcií. Návrhy a realizácia: -záhradné domčeky, chatky, altány, pergoly, prístrešky, ploty terasy.