V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Spoločnosť Pavel Krejčí je stavebná firma, ktorá ponúka stavebné práce. Zameriavame sa predovšetkým na vodohospodárske stavby. Stavebná firma, činnosť: - stavebné práce - vodohospodárske stavby. V prípade záujmu o naše služby sa na nás neváhajte obrátiť. Nájdete nás na adrese Benetice 26.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - zariadenie na úpravu vody pitnej, úžitkovej, priemyselnej filtrácie, zmäkčovania, odželezňovania, odmanganovania, odchlórovanie, odsoľovanie, reverzná osmóza. Predaj, veľkoobchod: - rúrky, fitingy, ventily, armatúry - prietokomery - plastové diely pre vzduchotechniku - ventilátory - ionexy - ...

Spoločnosť Stavby Tominec sa špecializuje na strojné omietky, fasády a zateplenie fasád, obklady, dlažby, zámkové a terasové dlažby. Strojné omietky sú rýchlym a moderným spôsobom omietania stien a stropov. Prednosťou strojných omietok sú predovšetkým vysoká produktivita a dokonalý výsledný povrch. Omietky sa aplikujú ako na vnútorné, tak aj na ...

Práca, činnosť. Rekonštrukcia: -plechové zvršky veží, strechy -cirkevné, civilné stavby -malé opravy až po kompletnej rekonštrukcie krytiny strechy kostolov, kaplnky, rodinný dom, domy -pokrývačské práce -klampiarske práce.

Maloobchod, dodávka, predaj: -predaj vybavenia pre kúpeľne. -obklady -dlažba -sprchovacie kúty -vany -sanitárna keramika vrátane doplnkov -kúpeľňový nábytok. -zaistenie prestavby kúpeľní a bytových jadier od A do Z -pokládka dlažby -realizácia kúpeľní a bytových jadier -kúpeľne, bytové jadrá.