V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Niečo o nás...Stavebná firma EBB Praha, s.r.o. vznikla v januári roku 2007 so zameraním na stavebnú a obchodnú činnosť. Ako iste viete, stavebných firiem na území hlavného mesta Prahy a okolia je nemalý počet a je naozaj z čoho vyberať.

Zateplenie objektov Montáž - sadrokartóny - sadrokartónové priečky a podhľady Rekonštrukcia - podkrovie - bytové jadrá - strešné okná Zámočníctvo

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Vykonávame: - zateplenie fasád - plastové okná, dvere - izolácia striech - zimné záhrady a terasy.

Zaoberáme sa poskytovaním služieb v oblasti stavebníctva a predajom stavebnín.

Ponúkame vám služby v oblasti rekonštrukcií panelákových bytov. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam v stavebníctve vám počas cca 10 dní prevedieme rekonštrukciu vašej umakartovej kúpeľne. Sme schopní zaistiť vám aj tie najnáročnejšie priania k vašej úplnej spokojnosti.

Stavebná činnosť: - priemyselné, bytové elektroinštalácie - zemné práce - rodinné domy na kľúč.

Vykonávame: - drobné stavebné práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Stavebná firma. Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Rekonštrukcia, výstavba: - čistiarne odpadových vôd ČOV - čerpacie stanice. Poradenstvo v oblasti čerpania vôd. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy, spracovanie miezd - vedenie daňovej evidencie. Poradenstvo pri daňovom priznaní.

Stavby a rekonštrukcia -elektroinštalácia

Projekcia - pozemné stavby Výstavba bytov