V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie ...

Činnosť: - výstavba športových areálov, vrátane dodávky všetkých potrebných komponentov a technológií.

Výstavba, realizácia: - montované domy E-shop: - jachtárske vybavenie

Činnosť: - investície a projekty v oblasti nehnuteľností a činností spojených s ich prípravou, realizáciou a následnou prevádzkou.

Výstavba, realizácia: - drevostavby rodinných domov, stavebný systém Europanel.

Realizácia rodinných a bytových domov, opravy a pokrývanie striech, výroba oplotenia a fasád. Vizualizácia interiéru.

Práca, výstavba: - zemné, výkopové (strojné, ručné) - terénne úpravy - hrubé stavby - základové dosky - výstavba oplotenia - vŕtané studne.

Stavebná firma, výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - byty.

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá - rekuperačné jednotky - solárne panely.

Stavebné práce výstavba - rodinné domy Murárske práce

V projekte Jesenice City ponúkame byty aj komerčné priestory. Projekt sa nachádza v obci Jesenice neďaleko Prahy. Byty sú navrhnuté pre maximálne pohodlie klientov. Komplex disponuje celkom 98 bytmi s veľkosťami od 1 + kk do 4 + kk. Jesenice predaj bytov nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zaistíme ...

Sme firma zaoberajúca sa realizáciou stavieb. Vykonávame stavebné úpravy, rekonštrukcie, kompletné prestavby, technický dozor stavieb, projektovanie a inžiniersku činnosť. Našim cieľom je uspokojiť aj najnáročnejších zákazníkov. Všetko realizujeme po dôkladnej analýze daných podmienok a vyhľadaní najvýhodnejšieho riešenia.

Purum s.r.o. je českou spoločnosťou pôsobiacou v oblasti odpadového hospodárstva. V rámci našich služieb sa najmä zameriavame na odvoz a prepravu odpadov, odstraňovaním odpadov a nebezpečných odpadov, ich recykláciu a zhodnocovanie. Ďalej medzi naše služby patrí ekologické poradenstvo, facility manažmentom a čistenie a údržba kanalizácií. ...

Ponúkame systém montovaných drevostavieb vhodných aj na stavbu svojpomocne. Nízkoenergetické a kvalitné prevedenie s rýchlou montážou zaručujú, že naše stavby sú naozaj ekonomické.

Dodávka a montáž - slnečné panely pre ohrev vody, solárne panely - tepelné čerpadlá - rozvody kúrenia - podlahové kúrenie - krbové vložky, kotly na tuhé palivá.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia

Stolárstvo, výroba: - letná kuchyňa - pergoly

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia vozoviek.

Izolácia základov stavieb, striech a terás. Zateplenie budov. Klampiarske práce a montáž bleskozvodov.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Inžinierska činnosť v oblasti stavebníctva -Prenájom dopravných a mechanizačných prostriedkov

Predaj záhradníckych potrieb, doplnkov. Drevený záhradný program: - pergoly - ploty - balkóny - náraďové domčeky - palisády - záhradný nábytok - detské ihriská - chaty - altány..

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Výstavba inžinierskych sietí, kanalizačných, plynových a vodovodných poriadkov a prípojok. Zemné a prípravné práce - výkopy, odvoz sutiny, demolácie a vypratania, Záhradné práce - výrub, kosenie trávy, štiepkovanie.

Stavebná činnosť: - rodinné domy - drevostavby Možnosť financovania pomocou úveru

Výstavba - čistiarne odpadových vôd - úpravne vôd - inžinierske siete - rodinné domy - bytové celky dostavby - rekonštrukcia - vodohospodárske stavby - vodovody - kanalizácia - vodojemy Závlahové systémy