V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná firma: -výstavba rodinné domy. -rekonštrukcia rodinných domov. -zatepľovanie fasád. -zemné práce. -demolácia. -projektovanie stavieb.

Výroba, predaj, dodávka a montáž - detské drevené chatky Stolárske práce Výroba, predaj, dodávka a montáž - kuchyňa Predaj, dodávka a montáž - nábytok na vybavenie kancelárií Výroba - nábytok na vybavenie kancelárií Výroba, predaj, dodávka a montáž - nábytok do škôlok a škôl Predaj, dodávka a ...

Realizácia vodohospodárskych stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Prevádzkovanie nákladnej autodopravy. Vykonávanie zemných prác. Búranie asfaltu a betónu. Odvoz kalov. Opravy motorových vozidiel. Práca autožeriavom.

Realizácia, výstavba: - občianske, bytové stavby, rodinné domy na kľúč. Rekonštrukcia, prestavby. Kompletné stavebné práce.

Prípravné aj dokončovacie stavebné práce. Projektovanie pozemkových úprav. Realizácia, výstavba: - stavby, rodinné domy na kľúč - podkrovné vstavby. Práca: - obkladačské, obklady, dlažby - tesárske, tesárstvo - pokrývačské, pokrývačstvo. Zatepľovanie, tepelné izolácie: - fasády rodinných domov. Služby: - stavebný dozor.

Návrhy stavieb a dodávky stavieb na kľúč.