V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Zákazkové stolárstvo, remeselné práce. Výroba: - okná - dvere - knižnice - komody - kuchynský nábytok - stoly - stolička - obývacie zostavy - spálňa - lavica - pergoly - vráta - vstavané skrine - kancelársky nábytok.. Všetko zhotovíme na prianie zákazníka.

Správa a údržba hnuteľného a nehnuteľného majetku, rekonštrukcia, úpravy interiéru, interiéry na kľúč, sťahovanie, autodoprava

Služby: - dopravná infraštruktúra - územné plánovanie - pozemné a inžinierske staviteľstvo - inžinierske siete a vodovody - podzemné staviteľstvo - podzemné zásobníky a úložiská - sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu - projektová činnosť vo výstavbe - geologické práce

Zaoberáme sa predajom sanitárnej keramiky a kúpeľňových obkladov. Ponúkame všetok tovar na rekonštrukcie kúpeľní. Predávame vane, sprchové kúty aj tmely a lepidlá na dlaždice a obklady.

Vykonávame kompletné zemné práce, búracie práce, terénne úpravy, zakladanie stavieb, pokládku zámkovej dlažby, nákladnú autodopravu a prenájom strojov.

-Automatizované spracovanie dát Murárstvo

Dodávky a montáže: - oceľové haly a konštrukcie. Realizácia strešných a stenových plášťov.

Potrebujete opraviť byt alebo postaviť dom? Obráťte sa na nás! Vieme to aj veľmi rýchlo! stavby na kľúč krovy, pokrývačské práce, zatepľovacie a izolačné práce domov a striech vonkajšie a vnútorné štuky a omietky, maľovanie, natieranie, lakovanie (kytovanie dreva a kovov) podlahárskej práce a stolárske práce.

Stavebná a projektová činnosť. Finančné a právne poradenstvo, hypotekárne úvery. Predaj stavebných systémov: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastové okná - dvere - zimné záhrady z profilu REHAU S 730 - drevené okná - dvere - zimné záhrady z EURO profilov - stavebné komponenty - fasádne systémy z Al profilu HEROAL.

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Natieračské práce Návrhy a realizácia - interiéry Búracie práce vrátane likvidácie sutiny Základy a zakladanie stavieb Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá

Činnosť: - montáže odvetrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky striech - montáže SDK - práca na obchodných centrách.

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Služby: - upratovacie práce - rekonštrukcia - lakovnícke práce - sadrokartóny - zatepľovanie - maliarske práce.

EIVO Restaurant & Bar: - sa nachádza v historickom centre Prahy. Kapacita 145 miest je ideálna pre rauty, školenia, konferencie a iné skupinové akcie za príjemné ceny. Staročeské pivné večery! Cestovná kancelária EIVO: - poskytuje svoje služby v týchto oblastiach: - ubytovanie - doprava - výlety a okružné jazdy vrátane sprievodcu ...

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektovej práce Rekonštrukcia - historické objekty

Stavebná firma: -spracovanie projektovej dokumentácie vrátane technológií -komplexné stavby občianskej a priemyselnej -modernizácia a rekonštrukcia. Charakter stavieb: -zdravotnícke, školské a cirkevné stavby -výrobné a priemyselné haly -výstavba obchodov, predajní a skladov -modernizácia a rekonštrukcia objektov.

Zastúpenie výrobcu rodinných domov HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuálne riešenie rodinných domov a víl zhotovované najmodernejšou technológiou na báze dreva. Architektonické služby.

Sme stavebná a obchodná firma, sídliaca v Prahe.