V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných nízkoenergetických domov - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia kúpeľní.

Pozemné staviteľstvo, developerská a realitná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov - výškové práce - zatepľovanie - projektové práce.

Služby: -demolácia budov -stavebné práce -úpravy terénov a záhrad -prestavba bytových jadier -úpravy interiérov -obkladacie práce -usadzovanie plastových okien -predaj čadičovej dlažby, ecoru a plastových okien

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov.

Realitná a stavebná činnosť - predaj a prenájom domov - výstavba rodinných domov na kľúč.

Služby: -realitná činnosť Stavba, výstavba: -bytová aj nebytová

Developerská a stavebná spoločnosť - rodinné domy na kľúč.

Služby: -úprava nehnuteľností na predaj a prenájom

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia historických objektov - nová bytová výstavba.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy

Developerská spoločnosť - stavebné projekcie vrátane dodávky stavieb.

Stavebná firma, výstavba: - novostavby - rekonštrukcia budov - výkopy, pokládka telekomunikačných a elektrických sietí - optické siete - vodovody, kanalizácia - chodníky.

Výstavba: - nízkoenergetické drevostavby - úsporné drevostavby.

Stavebná činnosť - bytová výstavba. Realitná činnosť - predaj domov.

Ponúkame stavebné, výškové a záhradnícke práce, rekonštrukcie športovísk, revitalizácie, správu a údržbu nehnuteľností i projektovej činnosti.

Práca: -jadrové vŕtanie a kotvenie -rezanie -hydraulické trhanie -demolácia -izolácia -zámočnícke práce -stavebné a bytové rekonštrukcie

Služby: -riešenie cestnej dopravy -koncepcia dopravy -prieskumy dopravy -návrhy cyklistickej infraštruktúry, parkovacích plôch a infraštruktúry po pešej -úpravy centier miest

Príprava a realizácia bytových projektov - bývanie pre seniorov, družstevné bývanie a nájomné bývanie - projektová a inžinierska činnosť - developerská činnosť.

Stavebná činnosť - bytová výstavba na kľúč - murárske, betonárske, omietkárske a lešenárske práce - zatepľovanie budov - práce tesárske, stolárske, klampiarske, izolatérske, zámočnícke, inštalatérske.

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonštrukcia Developerská činnosť.