V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Spoločnosť P&S a.s. bola založená v roku 1994, prišli do nej skúsení odborníci, ktorí majú mnohoročné skúsenosti s vodohospodárskymi konštrukciami. Hlavnými smermi, ktorými sa spoločnosť teraz zaoberá je výroba a dodávky vodných turbín, zariadenia na vybavenie vodných elektrární, všetkých druhov čistiacich strojov česlí vodných elektrární, ...

Stavebná činnosť a vykonávanie všetkých typov izolácií, zamerané na revitalizáciu bytových respektíve panelových domov vrátane dodávok a montáže lodžií, so získaním štátnych dotácií.

Vykonávame rekonštrukcie aj modernizácie administratívnych, skladových, obytných a laboratórnych objektov.

Spoločnosť vznikla v roku 2000 transformáciou pôvodnej stavebnej firmy úspešne pôsobiacej na trhu už od roku 1993. Hlavnou náplňou našej činnosti je príprava a realizácia malých a stredne veľkých developerských projektov spoločne s návrhmi a výstavbou solitérnych rodinných domov. Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby. Ponúkame svojim ...

Výstavba nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb zameraných na nízke prevádzkové náklady, komfort bývania, moderné technológie a priaznivé ceny, všetko podľa priania a možností klientov. Prečo zvoliť drevostavbu: - vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti - veľká úspora nákladov na vykurovanie a prevádzku domu - rýchlosť výstavby - ...

Výstavba rodinných domov na kľúč vrátane projektovania. Predaj a výkup pozemkov a nehnuteľností. Realitná činnosť.

Nízkoenergetické drevostavby na kľúč. Naša spoločnosť ponúka výstavbu rodinných domov na kľúč aj svojpomocne. Staviame nízkoenergetické drevostavby a realizujeme individuálne aj typové domy za pevne dané ceny.

Služby - stavebný manažment pre bytovú a priemyselnú výstavbu - manažérske služby s developerskou činnosťou - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Spoločnosť sa špecializuje na výstavbu inžinierskych sietí, komunikácií a pozemných stavieb a je schopná zaistiť pre všetky druhy realizovaných stavieb vlastnými silami inžiniersku činnosť aj všetky geodetické práce súvisiace so stavebnou činnosťou. Svojím širokým rozsahom činnosti zaisťuje spoločnosť komplexné plnenie požiadaviek stavebníkov v ...

Generálny dodávateľ stavieb s využitím moderných technológií. Spoločnosť je zameraná na dodávky od projektu, cez realizáciu, na kolaudáciu a následne na záručný a pozáručný servis postavených objektov.

Firma vykonáva všetky stupne projektovej dokumentácie v odboroch: Dopravné stavby a mosty: - realizačná a dodávateľská dokumentácia ciest a mostov - štúdie, DUR, DSP, ZDS, RDS - rekonštrukcia - prepočty zaťažiteľnosti - autorský dozor, odborná technická pomoc - prehliadky mostov - projekty do zahraničia.

Práca, služby: - rekonštrukcia - výškové práce - maľovanie, maliarske - klampiarske práce - demolácia

Práca: - murárske - obkladačské - sadrokartonárske - rekonštrukcia

Stavebná spoločnosť - revitalizácia panelových domov - murárske práce - fasády a zatepľovanie - zemné práce - demolácia - elektroinštalácia - pokládka dlažby, obkladačské práce - vodo topo plyn.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní

Činnosť: - rekonštrukcia bytov, rodinných domov, interiérov.

Stavebné práce: - výstavba inžinierskych sietí - výstavba ciest, spevnených plôch - bytová výstavba - demolácia.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie fasád - sadrokartonárske práce - maliarske, natieračské práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonštrukcia

Stavebné práce: - rekonštrukcia bytov, domov - prestavby bytových jadier - murárske práce - pokládka dlažby - kúrenárske práce.

Predaj - obklady, dlažba - vodovodné batérie - sanitárna keramika - sprchové kúty - radiátory - kúpeľňové doplnky - bojlery, ohrievače - náradie - lepidlá, škárovacej hmoty. Dodávky a rekonštrukcia kúpeľní na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.