V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Činnosť: - elektromontáže - elektroinštalatérske práce - revízia elektroinštalácií - rekonštrukcia domov a bytov - obkladačské práce - maliarske práce a ďalšie.

Služby: - elektroinštalácia - opravy, údržba, revízia elektroinštalácií - IT poradenstvo, počítačové siete - projektová dokumentácia - rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov.

Stavebné práce: - rekonštrukcia bytov, kúpeľní - maliarske práce - inštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - údržba záhrad.

Činnosť: - rekonštrukcia bytov a kúpeľní - murárske práce - obklady, dlažby - sadrokartonárske práce - maliarske práce - elektroinštalácia - brúsenie a lakovanie parkiet - plávajúce podlahy

Služby: - developerská činnosť - výstavba rodinných domov

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie Cukráreň

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - výstavba garáží - základové dosky - zateplenie rodinných domov - poradenstvo v oblasti stavebníctva.

Stavebná firma: - rekonštrukcia kúpeľní, bytov - murárske práce - maliarske práce - montáže sadrokartónu.

Služby a servis v oblasti inštalácií technického zabezpečenia budov TZB - kúrenárske práce - inštalatérske práce - montáž a servis vzduchotechniky, chladenie - elektroinštalačná práca. Stavebná činnosť - výstavba na kľúč - rekonštrukcia - zemné práce.

Stavebná spoločnosť: - predajne - interiéry nákupných centier - obchodné interiéry.

Murárske a obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - obklady kúpeľní.

Stavebná činnosť - zatepľovanie fasád rodinných domov - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - obkladačské práce - maliarske práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - drevostavby

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - obklady, dlažby - sadrokartonárske práce - elektroinštalácia

Stavebná činnosť: - rodinné domy - drevostavby - spevnené plochy

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia - bytová a nebytová výstavba - odvlhčovanie stavieb

Stavebné práce: - murárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - podkrovné vstavby - rekonštrukcia a obnovy pamiatok

Inžinierska a projektová činnosť - projektovej dokumentácie - zabezpečenie potrebných povolení až po kolaudácii. Vykonávanie stavieb - výstavba obchodných centier, výťahov a eskalátorov. Správa a údržba obchodných centier.

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.