V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Kúpa tovaru za účelom ďalšieho predaja a predaj (s výnimkou kúpy a predaja tovaru uvedeného v prílohe 2 a 3 zák. č. 455/1991 Zb.)

-stavebné a pomocné práce -rekonštrukcia domu -sadrokartóny - zatepľovanie budov -obklady a dlažby -stavby plotu

Práca: - rekonštrukcia kúpeľní. - prestavby bytových jadier.

Zabezpečenie zemných prác, rekonštrukcií objektov i pamiatkových stavieb, teplofikácia sídlisk vrátane projektovej a inžinierskej činnosti.

STAVEBNÁ ČINNOSŤ: - stavby na kľúč, novostavby (vrátane projektu) - rodinné domy a domčeky aj väčšie projekty - architektonické štúdie a návrhy - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - pôdne vstavby, nadstavby, prístavby - rekonštrukcia striech, dodávky - nové strešné plášte, šikmé aj ploché strechy - opravy a zatepľovanie fasád ...

Ponuka projektovania a dodávky stavieb, rekonštrukcia objektov a správy budov.

Murované rodinné domy na kľúč. Realizácia v celej SR. Kompletná príprava stavby (stavebné povolenie, projekt a financovanie). Rodinné domy vrátane prípravy stavby do 9 mesiacov. Pevná cena. Nemecká kvalita.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

- Komplexné riešenie zdroja vykurovania - predajca systémovej techniky - solárne kolektory - solárne panely - solárne systémy - solárne systémy STIEBEL ELTRON - tepelné čerpadlá - tepelná technika - vetranie s rekuperáciou - zariadenie na riadenie vetrania - riadiaca technika - inteligentná regulácia - regulačné ...

Geotechnické stavby: -zakladanie stavieb vrátane sanácií a rekonštrukcií základových konštrukcií (aj povodne). GEOBET PLUS zaisťuje pomocou vŕtacej techniky WIRTH BO, ROTARY DRILLS HE-75, SIG MOUTNY, CEDIMA a HILTI vykonávanie špeciálneho zakladania ako nových objektov, tak statického zaisťovania existujúcich.

Stavebné práce, stavebné služby, rekonštrukcia: - domov - bytov.

V súčasnej dobe sa podnik špecializuje najmä na rekonštrukcie: - historických a pamiatkovo chránených objektov - prestavby a prístavby - vykonávanie pôdnych vstavieb a nadstavieb. PRECIZ vykonáva väčšinu stavieb formou dodávky „na kľúč“, je však schopný realizovať na prianie investora iba hrubú stavbu alebo len jej časť.

Elektroinštalačné práce Zatepľovanie budov Výstavba - bytové budovy Štukatérske práce - stavebné práce.

Služby: - stavba lanových parkov - školenia - kurzy.

Činnosť: - stavebné práce - zateplenie strechy - murované domy - nízkoenergetické domy - podkrovné vstavby.

Stavby na kľúč a zateplenie budov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - obklady, dlažby - murárske práce - maliarske, lakovnícke práce

Veľkoobchod: - obklady - dlažby - kúpeľňové vybavenie Rekonštrukcia: - kúpeľne, kúpeľní - bytové jadrá

Stavebná činnosť: - zemné a výkopové práce - základové dosky - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - omietky - obklady, dlažby - maliarske a lakovnícke práce - stolárske práce

Stavebné práce: - rekonštrukcia - murárske práce - maliarske práce - interiérové práce - obkladačské práce - búracie práce - izolačné práce - vypratanie - odvoz sutiny.