V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Lešenie. podkrovné vstavby rekonštrukcia budov stavby rodinných domov

Stavebná firma: Všetky stavebné práce: -stavebná rekonštrukcia -pôdne vstavby -komplexné dodávky na kľúč.

Výstavba čerpacích staníc s palivami a mazivami

Vykonávame zatepľovanie fasád a komplexnú rekonštrukciu domov, bytov i nebytových priestorov. Zaoberáme sa správou a údržbou nehnuteľností.

Zatepľovanie rodinných a panelových domov. Rekonštrukcia budov. Sanácia panelových konštrukcií. Vykonávanie stavieb

Lepené konštrukcie, lepené väzníky, drevené konštrukcie, drevené lávky a mosty, projektovanie drevených konštrukcií, drevostavby.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Kompletný sortiment potrieb pre všetky sadrokartónové konštrukcie: - dosky, tmely, lepidlá, konštrukcia, spojovacie a uchytávacie predmety - tepelné izolácie - kazetové podhľady a príslušenstvo - zárubne - revízne dvierka - dvere krídlové a zašupovacie - kovania, a mnoho ďalších ...

Ponuka komplexných služieb v oblasti investičnej výstavby.

Stavebná činnosť - výstavba rodiných domov - nebytová výstavba - rekonštrukcia budov - technický dozor investora.

Stavbová činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - zemné práce - spracovanie projektovej dokumentácie.

Stavebná a developerská činnosť - projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe - bytová výstavba - developer.

Stavebná činnosť - základové dosky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domov, pasívne domy, drevostavby - pokrývačské práce - zatepľovanie.

Servis, opravy, montáže - solárne systémy. Ďalšia prevádzka - adresa: Brnenská 681/5, Hodonín - tel. 518 321 158, 608 741 635.

Realizácia a rekonštrukcia interiérov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - izolačné práce.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - búracie a demolačné práce - murárske práce.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných a bytových domov na kľúč.

Stavebná činnosť, staviteľstvo - bytová výstavba, stavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia objektov - realizácia záhradných a interiérových bazénov - murované ploty a oplotenie rodinných domov.

Stavebná činnosť - bytová výstavba, stavba rodinných domov - priemyselná výstavba, staveby pre poľnohospodárstvo - rekonštrukcia objektov - demolačné práce.

Dodávka - železobetónové montované konštrukcie hál a skeletov Projekčná činnosť

Stavebná firma: - novostavby - rekonštrukcia budov.

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a nájomných domov - zateplenie objektov - murárske práce - sadrokartonárske práce - klampiarske a zámočnícke práce.

Projektujeme, dodávame a montujeme: Tepelné čerpadlá Pardubice Solárne systémy Vetranie s rekuperáciou Vykurovacie systémy Klimatizácia a chladenie Chrudim

Sme moderná technologická spoločnosť, ktorá patrí medzi 100 najvýznamnejších a najstabilnejších firiem v Českej republike. Špičková úroveň v oblasti kvality, spoľahlivosti, odbornosti a skúsenosti je výsledkom systematického vývoja spoločnosti od roku 1991. Odvtedy sme postupne rozširovali portfólio svojich činností vďaka vlastnému rastu ...