V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebné práce: - zhotovenie krovov, krovy - stavebné tesárske diely. Remeselnícke práce: - tesárske. Záhradné pergoly, drevené terasy a altány.

Príprava, riadenie a dodávka: - priemyselné stavby a technológie. služby: - projektová príprava - technické poradenstvo - ekonomické rozbory - projektová optimalizácia - technický dozor - dodávky stavieb.

Stavebné, murárske, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonštrukcia domčekov, bytov, drobné demolácie, vodárske a kúrenárske práce.

Služby v energetike, stavebné, montážne a zámočnícke práce.

Spoločnosť Hroší stavby Morava a.s. sa svojou činnosťou zameriava na dopravné a pozemné staviteľstvo. Vykonávame všetky stavebné práce, zaistíme vypracovanie projektovej dokumentácie aj samotnú realizáciu. Naša spoločnosť ďalej prevádzkuje nákladnú dopravu a disponujeme vlastným vozovým parkom. Dopravné stavby: - koľajové stavby, výstavba i ...

Realizujeme nízkoenergetické rodinné domy – drevostavby – montované rodinné domy na kľúč. Ide o nízkoenergetické domy. Rýchla výstavba, prírodné materiály.

Drevostavby. Drevenice. Mobilné drevodomky. Predajca ručného náradia Mafell.

Zdené domy. Drevostavby, nízkoenergetické domy. Montované haly. Základové dosky. Prestavby, rekonštrukcia.

drevostavby: - bungalovy - poschodové domy - zrubové domy - drevenice.