V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia a výstavba kotolní - rekonštrukcia kúpelní - voda, kúrenie, plyn - elektroinštalácia - regulácia a meranie Dodávka, montáž, servis: - tepelná technika Viessmann - tepelné čerpadlá - solárny systém.

V ich činnosti je: - stavebné práce - zatepľovacie práce - novostavby - fasádne práce Špecializácia na: - fasády - zatepľovanie budov Revitalizácia panelových domov: - výmena okien - rekonštrukcia vstupov - rekonštrukcia balkónov, lodžií - rekonštrukcia bytové jadrá

činnosť: - murárske práce - rekonštrukcie bytov, kúpeľní - sadrokartónové podhľady

činnosť: - zemné a výkopové práce - demolácie - oprava a výstavba komunikácií

Stavebná spoločnosť NOSTA, s.r.o. bola založená v roku 1992 a pôsobí v celom Moravskosliezskom, Olomouckom a Zlínskom kraj. Spoločnosť sa zameriava najmä na generálnu dodávku stavieb, v rámci ktorej je schopná zabezpečiť všetky stavebné práce. Naším cieľom je pristupovať k práci profesionálne, spoľahlivo a s proaktívnym prístupom. Stavebné ...

Spoločnosť Jiří Lenart s. R. O. Prevádzkuje vodovody a kanalizácie pre verejnú potrebu v Opave a okolí. Tiež sa zameriava na výstavbu ekologických stavieb a inžinierskych sietí. Realizujeme ČOV (čistička odpadových vôd). Ponúkame vám tieto služby: - vytýčenie vodárenského zariadenia v našej správe - inžinierska činnosť a stavebná činnosť - ...

činnosť - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcie bytových jadier - zatepľovanie objektov - votavů - projekčná činnosť.

Stavba, výstavba: - drevostavby - drevostavby rodinných domov.

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a rodinných domov - izolácia panelových aj rodinných domov - Podkládky zámkovej dlažby - úpravy brehov a svahov - debnenie železobetónových konštrukcií.

činnosť - zateplenie fasád - nátery a čistenie fasád - sadrokartonárske práce - výmena okien a dverí - rekonštrukcie bytových jadier - sanácia muriva.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - komerčný stavby - demolácie, búracie práce - zemné práce.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - rekonštrukcie bytových jadier - izolačné práce - sadrokartonárske práce.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia rodinných domov.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia bytov - zatepľovanie - inžinierske siete.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - hrubej stavby - fasády - zemné práce - obklady, dlažby - omietky - inštalácia vody, elektriny, plynu - sadrokartóny

Stavebná činnosť - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - zemné práce - sadrokartónové konštrukcie - zateplenie fasád.

Drevené kvalitné debny a obaly pre prepravu a export jedine od spoločnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábame a dodávame kvalitné drevené prepravné obaly nielen na stroje a výrobky, ale aj pre zámorskú a leteckú prepravu. Medzi prepravnými obaly nájdete aj rámovej debny vyplnené vode-odolnou preglejkou alebo iným materiálom. Naša firma dodáva svoje ...

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie fasád - komíny

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom - rekonštrukcia kúpelní

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia - obklady, dlažby - krby

činnosť: - murárske práce - rekonštrukcie bytových jadier, interiérov - sadrokartóny - výstavba rodinných domov - zatepľovanie fasád.

Stavebné práce: - rekonštrukcie domov, bytov - murárske práce - omietky, fasády - obkladačské práce - sadrokartóny - tesárske, klampiarske práce.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných a bytových domov, administratívnych budov, obchodných centier - revitalizácia panelových domov - zatepľovanie fasád.

KERN stavebná firma s.r.o. sa zaoberá výstavbou rodinných domov, rekonštrukciami, bytovou a občianskou výstavbou, nadstavbami, úpravami interiérov či rekonštrukciami fasád. Ďalej naši zákazníci môžu využiť predajňu stavebného materiálu, ktorá je svojím sortimentom zameraná na suchú výstavbu. V sortimente nájdete predovšetkým sadrokartóny, tmely, ...

Stavebné práce: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia striech - altánky, pergoly, záhradné chatky - ploty - pokládka zámkovej dlažby - tesárske práce.